Uitnodiging 26e Onderling S.K.N.W.K.-tournooi

Sportvrienden,

Het doet ons plezier je uit te nodigen voor het ZESENTWINTIGSTE ONDERLING S.K.N.W.K.-TOURNOOI. Het toernooi zal worden gehouden op 5 mei a.s. (hemelvaartsdag) op Sportpark “Het Springer” te Nieuwerkerk.

Net zoals de voorgaande edities zal het toernooi in een 7 tegen 7-vorm gespeeld worden. De indeling van de teams (onder voorbehoud) staat elders bij het nieuws op deze website vermeld. Vast staat dat we in 2 poules zullen spelen en dat het eindklassement door middel van finalewedstrijden zal worden bepaald. Ook zal de welbekende handicap, de strafschoppen na afloop van de wedstrijden, worden toegepast.

Wij rekenen op je aanwezigheid en hopen ook je partner te mogen begroeten. De tent is om 09.30 uur open. Onder het genot van een kopje koffie maken we dan bekend in welk team je bent ingedeeld. De eerste wedstrijden beginnen om 10.30 uur en om ca. 16.30 weten we dan welk team zich winnaar mag noemen van het zesentwintigste onderling SKNWK-tournooi. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om ca. 17.00 uur. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om nog een hapje te eten (en te drinken uiteraard). Hiertoe wordt een barbecue georganiseerd.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan verzoeken wij dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de organisatie. Indien je naam niet vermeld staat bij de deelnemers en je wel mee wilt doen, dan kun je natuurlijk contact opnemen met de organisatie.

Voor alle deelnemers is er een herinnering.

Tenslotte spreken wij de hoop uit, dat dit tournooi door uw medewerking een sportieve bijdrage zal leveren aan een geslaagde dag.

Ps. Gelieve zelf voor een sportbroek en kousen te zorgen.

Sportieve groeten,

Jan Tierie
Telefoon: 0111-642375

Huib de Valk
Telefoon: 0111-641846

Wim v/d Zande
Telefoon: 0111-642065