Nog maar weinig aanmeldingen voor Charlie Cup

Op vrijdag 30 december 2005 wordt er weer het Onderling Zaalvoetbaltoernooi van S.K.N.W.K., de zogeheten Charlie Cup, georganiseerd. Zoals gebruikelijk wordt dit toernooi gehouden in sportcentrum “Onderdak” in Zierikzee. Aanvang van de Charlie Cup is 13.00 uur. Om 18.00 uur is dan bekend wie deze keer de winnaar is geworden. Aansluitend zal de prijsuitreiking worden gehouden bij de sponsor van dit toernooi “Café-cafetaria Charlie” in Nieuwerkerk. Er zal in café Charlie ook weer een DJ (zelfde als een aantal weken geleden en dat was bere gezellig) aanwezig zijn. Deze zorgt voor een gezellig muziekje. Dus komt allen!!

Op dit moment zijn er zo’n 30 aanmeldingen voor dit toernooi. Dit zijn er natuurlijk veel te weinig. Vorig jaar hadden we 56 aanmeldingen. Toen konden we 7 teams van 8 personen maken. Op dit moment is dit nog een probleem. Helaas zijn er veel mensen afwezig. Ook moeten nog diverse spelers van de senioren teams doorgeven aan de organisatie of ze wel of niet mee willen doen. Verder hebben we ook nog niks gehoord van de A-junioren, die ook zijn uitgenodigd.

Graag even voor as. weekend. doorgeven of je wel of niet meedoet!! Aanmelden kan bij Martijn Neele (tel. 0111-642934; e-mail jmneele@zeelandnet.nl).

Het is de bedoeling om de indeling te plaatsen in de volgende editie van De Voorzet!!