Kortingspas voor sporters!

Kortingspas voor sporters!

Elk KNVB-lid heeft zijn eigen gratis Nationale Sportpas gekregen.

Met de sportiefste voordeelpas van Nederland ben je vaak goedkoper uit. Korting op de aankoop van voetbalschoenen. Op busreizen. Op brandstof, treinvervoer en beeld- en geluidsapparatuur. Korting op… ja, wat eigenlijk niet?

Maar je steunt er ook de sport of een goed doel mee.

Perry Sport stort het tegoed in euro’s op jouw eigen Sport-pasrekening. Telkens wanneer je iets koopt bij een bedrijf dat meedoet aan de Nationale Sportpas, groeit je tegoed in euro’s. Bovendien maakt het bedrijf via de Nationale Sportpas een klein bedrag over naar de sportbond waarvan je lid bent – in dit geval de KNVB. Daarmee steun je de sport in ons land, omdat de KNVB het geld ten goede laat komen aan het voetbal in ons land. Belangrijk: je vindt je Sportpasrekening op de website www.nationalesportpas.nl. Heb je je aangemeld via de site, dan log je in en klik je op ‘mijn tegoed’. Daarna kun je een aantal scenario’s volgen. Je bepaalt zelf welk.

GOED DOEL

Zo kun je als KNVB-lid doorklikken naar www.knvb.nl en met je tegoed bijvoorbeeld het nieuwste shirt kopen van het Nederlands elftal in de webshop van de KNVB. Een ander scenario: staat er een aardig bedrag op je Sportpastegoed, dan heb je de mogelijkheid daarmee een artikel of product aan te schaffen in de online Sportpas-shop van de Nationale Sportpas die je op de site treft. Hier vind je een klein assortiment producten, afkomstig van alle partners die meedoen met de Nationale Sportpas. Iedereen kan ze kopen en ze hebben lang niet allemaal met sport te maken. Maar je kunt er natuurlijk altijd even zoeken naar bijvoorbeeld sport­artikelen en speciale sportreizen. Op alles is de speciale korting van toepassing. Is je tegoed niet toereikend? Dan kun je gewoon bijbetalen. Maar daarmee zijn we er nog niet: als je dat wilt, kun je geld ook overmaken van je Sport-pastegoed naar je reguliere privé-rekening. Of je doneert – een deel van – je tegoed aan een goed doel. Dat kan de Johan Cruyff Foundation zijn of Fit Kids.

WELKE KORTING WAAR

Met de Nationale Sportpas krijg je korting op vele vlakken: sporten, reizen, (mobiel) bellen, tanken, en ga zo maar door. Stap je bijvoorbeeld in een bus van OAD Reizen? Dan heb je tien euro korting en komt nog eens vijf euro terecht bij de sport. In de brief die is opgestuurd van de Nationale Sportpas, staat vermeld welke bedrijven en orga­nisaties meedoen aan de Nationale Sportpas en welke korting je er precies kunt krijgen.

Profiteer met de Nationale Sportpas!

KORTING VOOR SPORTERS

ALLE VOORDELEN OP ’N RIJTJE

Met de Nationale Sportpas krijgen sporters:

• hoge kortingen voor zichzelf én hun gezin; de pas mag door alle gezinsleden worden gebruikt

• hoge kortingen bij veel aansprekende bedrijven op het gebied van sporten, reizen, (mobiel) bellen, tanken, et cetera

• contant geld in plaats van punten en zegels

• extra acties die je niet mag missen

• de wetenschap dat hun sport(bond) meeprofiteert

• de mogelijkheid geld te sparen en exclusief te besteden aan sport via internet