Sponsor van de Maand: D.G.E.

Met ingang van oktober 2010 hebben we een nieuwe rubriek op deze website gelanceerd, namelijk “Sponsor van de maand”.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze derde “Sponsor van de maand”:

Wie zijn jullie/waar houdt D.G.E. zich mee bezig?

dgeDetailhandel
dgeDetailhandel biedt u een compleet softwarepakket, speciaal toegespitst op de automatisering van úw branche. Alle programma’s die u nodig heeft binnen uw onderneming vindt u hier: een kassasysteem, een inkoopmodule, een voorraad- en offertesysteem, een boekhoudpakket en de mogelijkheid tot het opzetten van een webshop.

Het pakket dgeDetailhandel onderscheidt zich van andere softwarepakketten door de eenvoudige toegang tot de productcatalogus. Als geen ander kennen wij de wereld van zelfstandige ondernemers in de ijzerwaren, doe-het-zelf, tuin- en dierenbranche. Met een team van specialisten zijn we dagelijks actief met het beheer van assortimentslijsten van fabrikanten en de meest uiteenlopende producten.

We verwerken de nieuwste producten, prijsmutaties, productomschrijvingen, aanbiedingen, enz. Gebruikers van dgeDetailhandel zijn direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Maar er is meer…

U kunt zichzelf de vraag stellen waarom u zou kiezen voor software van dgeDetailhandel. Het antwoord is simpel. Onze complete software verschaft u inzicht en bespaart u (veel) tijd. Met ons pakket beheert u uw voorraad, prijsstelling en verwerft u informatie over de producten die u afneemt bij willekeurige toeleveranciers. Vervolgens plaatst u bestellingen, communiceert u, informeert u en dit alles met een minimum aan administratieve handelingen.

dgedetailhandel_br_new3.pdf

dgeDataretail
dgeDataretail is een elektronische catalogus voor afnemers en toeleveranciers in de ijzerwaren, doe-het-zelf, en de tuin- en dierenbranche. Beide partijen profiteren ten volle van deze database van artikel- en prijsgegevens. Dat maakt dgeDataretail uniek!

Bent u toeleverancier?
Als toeleverancier bent u altijd op zoek naar afnemers van uw producten. Maar hoe brengt u uw artikel- en prijsbestand onder de aandacht van deze groep? dgeDataretail biedt de oplossing!
Dagelijks werken er honderden ondernemers actief met uw gegevens via de elektronische catalogus. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de meest actuele gegevens en prijzen.

U levert uw artikel- en prijsgegevens bij ons aan, welke wij op een zorgvuldige wijze controleren en prepareren voor gebruik in de catalogus. Dit is een permanente procedure waardoor we zelfs de laatste prijswijzigingen en aanbiedingen ‘à la minute’ bij uw klanten hebben. Het proces bespaart u uiteindelijk veel tijd en dus geld.
Honderden (potentiële) klanten profiteren al dagelijks van alle voordelen die dgeDataretail kan bieden.

dgedataretail_br_new3.pdf

Wat zijn uw / jullie eigen sportervaringen?

Sinds een aantal jaren spelen wij Golf op Golfclub Grevelingenhout

Wat bindt u met S.K.N.W.K.?:

Als ondernemer uit Nieuwerkerk bieden wij graag de lokale voetbal vereniging wat extra d.m.v. sponsoring. Sinds vorig jaar is mijn zoon lid van S.K.N.W.K. en speelt bij de Mini’s. Daardoor zijn we automatisch meer betrokken bij S.K.N.W.K.