Sponsor van de Maand: Louis Verburg B.V.

Met ingang van oktober 2010 hebben we een de rubriek “Sponsor van de maand” op deze website gelanceerd.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze negende “Sponsor van de maand”:

1: Wie zijn jullie?: Waar houdt Louis Verburg B.V. zich mee bezig?

Louis Verburg bv is een landbouwmechanisatie bedrijf met een tuin- en parkafdeling. De directie bestaat uit Perry en Ingrid van Westen. In april 2005 hebben wij het bedrijf overgenomen van Coby en Louis Verburg. We werken met een enthousiast team van mensen met ieder een eigen taak. Er zijn in ons bedrijf momenteel 16 mensen werkzaam. We verkopen, repareren en leveren onderdelen van tractoren en machines aan de landbouwers op het eiland Schouwen-Duiveland en ook daar buiten. We maken zelf machines zoals uienrooiers en loofklappers onder de naam MacLouis.

Verder hebben we ook veel campings, hoveniers en particulieren als klant. Hierbij moet je denken aan een zeer breed scala aan gereedschappen en machines, zoals grasmaaiers, kettingzagen, graskanttrimmers, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers, bladzuigers, hogedrukreinigers warm en koud water en vloerreinigingsmachines.

Verder hebben we een winkel waar talloze artikelen te verkrijgen zijn zoals brandstoffen voor bovengenoemde machines, olie, smeermiddelen, accu’s, gereedschappen voor in de tuin zoals schop, hark, schoffel, grondboor, ruim assortiment gardena, slangen, sproeiers, koppelingen, elektrisch apparatuur zoals boren, slijpmachines etc. Maar ook kun je denken aan klompen, laarzen werkschoenen, speciale werkkleding voor kettingzagen, gehoorbescherming etc.

2: Wat zie je / zien jullie als jou / jullie sterke punten in de markt?

Onze sterke punten zijn ons brede assortiment, we kunnen van alle artikelen, gereedschap, machines die we verkopen onderdelen leveren en kunnen het ook nog repareren als het stuk is. Ons sterke punt hierin is, verkopen is niet het moeilijkste, maar service verlenen waar nodig, dit is bij ons een groot voordeel. Koop je bijvoorbeeld een kettingzaag bij de Praxis, bij problemen kun je hier niet terecht en ook de levering van onderdelen is een groot probleem.

3: Wat zijn uw / jullie eigen sportervaringen?

Eigen sporters ervaringen zijn er niet zoveel. Alleen als kind actief lange afstanden gezwommen, judo en tennis gedaan. Momenteel is het alleen maar sport kijken op de tv als meest favoriete bezigheid.

4: Wat bindt u met S.K.N.W.K.?

Onze binding met S.K.N.W.K. is het feit dat we gevestigd zijn in Nieuwerkerk en dat mijn voorouders/familie ook uit Nieuwerkerk afkomstig zijn en met name mijn opa (Koos v/d Zande) vroeger nog voorzitter van jullie club is geweest. Mijn moeder heeft op korfbal gezeten en oom Jan zat ook op de voetbal, trainde het jeugdelftal etc. Helaas zijn ze alle drie niet meer bij ons.

5: Waarvoor kunnen leden van SKNWK en bezoekers van deze site specifiek bij jullie terecht?

Voor een ieder die gras heeft in de tuin en dit moet maaien, de heg moet snoeien, hout voor de kachel moet zagen/kloven, bosjes moet snoeien, de bestrating of auto eens wil schoonspuiten, zij zijn bij ons aan het goede adres. Maar ook als je een lager, stukje ijzer, stukje ketting, waterslang of nieuwe laarzen nodig hebt, kom dan eens een kijkje nemen in ons winkelassortiment.

Onze dealerschappen zijn : Honda, Stiga, Husqvarna, Flymo, Hitachi, Gardena, Metabo, Nilfisk – Alto

Met vriendelijke groet,

Perry