Sponsor van de Maand: Wouter de Jonge architect

Met ingang van oktober 2010 hebben we een de rubriek “Sponsor van de maand” op deze website gelanceerd.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze vijftiende “Sponsor van de maand”:

1: Wie zijn jullie?: Waar houdt Wouter de Jonge Architect BNA zich mee bezig?

Als zelfstandig architect werk ik voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers aan projecten die uiteen lopen van een dakkapel tot complete nieuwbouw.

De werkzaamheden kunnen variëren van het maken van een schetsontwerp tot het maken van tekeningen tbv de vergunning en de uitvoering, het verzorgen van de aanbesteding/ offerteaanvraag bij één of meerdere aannemers en het verzorgen van de bouwbegeleiding tijdens de uitvoering.

Een overzicht van mijn gerealiseerde en lopende projecten is te vinden op www.wouterdejonge.com.

Naast mijn werkzaamheden als architect geef ik één dag in de week les op de HZ in Vlissingen en begeleid ik de studenten voornamelijk met 3D-tekenen.

2: Wat zie je / zien jullie als jou / jullie sterke punten in de markt?

Elke opdracht is uniek en dus elk ontwerp ook. Door goed te luisteren en de opdrachtgever te betrekken vanaf de eerste schets ontstaat er altijd een bouwwerk compleet conform de wensen en eisen van de opdrachtgever.
Daarnaast ben ik als zzp-er flexibel in mijn tijdsindeling, waardoor er ook ’s avonds een afspraak gemaakt kan worden en ben ik altijd vanaf het begin tot het einde persoonlijk betrokken bij het project.

Door onafhankelijk van de aannemer te werken kan er op basis van de tekeningen bij meerdere aannemers een vergelijkbare offerte worden aangevraagd. In de huidige markt kan dat veel geld besparen.

3: Wat zijn uw / jullie eigen sportervaringen?

Vanaf mijn 6e tot mijn 30e heb ik bij SKNWK in alle elftallen gevoetbald. In de jeugd voornamelijk als keeper, daarna als spits.

Overigens in het eerste elftal zowel als spits en als keeper. Helaas moest ik door een blessure stoppen met voetballen.

Momenteel fiets ik graag een rondje op mijn racefiets om mijn conditie op pijl te houden.

4: Wat bindt u met S.K.N.W.K.?

Naast mijn voetbalverleden heb ik een aantal jaar geleden het logo van S.K.N.W.K. ontworpen. Ik ben er erg trots op dat inmiddels alle elftallen met dit logo op hun shirt voetballen.

Zeer actueel is het nieuwe dakterras van de club van 100. Hiervan heb ik samen met de initiatiefnemers van de club van 100 het ontwerp gemaakt en de bouwkundige uitwerking (vergunning en uitvoering) verzorgd.

Mede door de geweldige inzet van alle vrijwilligers die het gerealiseerd hebben kan ik ook hier trots zijn op het resultaat.

5: Waarvoor kunnen leden van SKNWK en bezoekers van deze site specifiek bij jullie terecht?

Indien men wil nieuw bouwen of verbouwen verzorg ik graag architectonisch en bouwkundig advies.
Dit geldt niet alleen voor grote projecten, maar ook voor kleinere aanbouwen die men zelf wil uitvoeren en bijvoorbeeld alleen een vergunning nodig is.

1 reactie op "Sponsor van de Maand: Wouter de Jonge architect"

  1. Mooi stukje, Wouter.
    Reactie van een trotse vader.

Reacties gesloten.