Corinthians haalt nog snel wat nieuwe spelers

Straks om 13:00 uur wordt in sporthal ‘Onderdak’ in Zierikzee afgetrapt voor de editie van de Charlie Copa 2013. Op dit moment heeft de organisatie helaas weer een aantal afmeldingen ontvangen wegens blessures. Daar staan gelukkig ook een aantal nieuwe aanmeldingen tegenover. Hierdoor kunnen we het schema dat is gemaakt gelukkig gewoon hanteren.

Met name Corinthians roerde zich flink op de transfermarkt. Hier werden de geblesseerden Tonny v/d Berge en Léon de Bruine uit de selektie verwijderd. Gelukkig werden in Kevin Schiettekatte en ‘gastspeler’ Ricky de Bil nog snel twee nieuwe spelers aangetrokken, zodat ook zij een volwaardig team op de been kunnen brengen vanmiddag. Bij Flamengo is nog een speler toegevoegd. Een speler voor de toekomst, namelijk A-junior Luuk van Duijn.

Vanmorgen om 11:00 uur is sponsor van dit toernooi, café-cafetaria Charlie, geopend. Hier zullen we met z’n allen verzamelen om daarna richting Zierikzee te gaan. ’s Avonds is in ‘Charlie’ ook de prijsuitreiking. Hierbij wordt de aanwezigheid van alle deelnemers zeer op prijs gesteld.

We hopen uiteraard weer op een gezellig en sportief toernooi.