Wie neemt de titel over van Corinthians ??

Vandaag, zaterdag 27 december 2014, wordt traditiegetrouw bij S.K.N.W.K. het Onderling Zaalvoetbaltoernooi gespeeld. Al sinds jaar en dag ‘Charlie Cup’ genaamd. Dit is al weer de 28e editie. Vorige jaar ging de titel naar Corinthians. Toen was gekozen voor teamnamen uit de Braziliaanse competitie (dit i.v.m. het Wereldkampioenschap Voetbal dat afgelopen zomer in dit land werd georganiseerd).

Nummer 1:
.

Vandaag strijden 5 Duitse teams (gekozen is voor verbasteringen van Duitse ploegen die deelnemen aan het Duitse bekertoernooi, DFB Pokal) om de titel. Wie wordt de opvolger van Corinthians en gaat aan de haal met de Charlie Pokal? Wordt het Angstgegener ’74, s.v. Fingerspitzengefühl, Herbstmeister BSC, FC Swalbe ’04 of Wiedergutmacher ’88?

charlie_cup_2014_banner

Morgen omstreeks 16:00 uur weten we wie er met de felbegeerde Charlie Pokal aan de haal is gegaan !! Het toernooi wordt overigens dit jaar voor de eerste keer gehouden in het nieuwe ‘Laco Sportcentrum Schouwen-Duiveland‘ te Zierikzee en begint om 13:00 uur. Uiteraard is publiek ook van harte welkom !!

’s Avonds is de prijsuitreiking bij de sponsor van dit toernooi, café Charlie. Hier kan men na het toernooi ook terecht om iets te eten (er is zelfs een speciaal Charlie Cup Menu) en er is ook Live Muziek !!