Terechte nederlaag voor S.K.N.W.K. 1 tegen Jong Ambon 1

S.K.N.W.K. 1 speelde vanavond de 2e bekerwedstrijd. Na de winst afgelopen zaterdag tegen FC De Westhoek 1 (5-2) hadden ze vandaag geen enkele aanspraak op een overwinning. Ze werden door tegenstander Jong Ambon afgetroefd op alle fronten. De tegenstander was feller, vaardiger, sneller. En S.K.N.W.K. 1 stond erbij en keek er naar.

P1360752

Het leek er op dat beide ploegen nog wel met de brilstand de rust gingen halen. Echter in de allerlaatste minuut van de 1e helft mochten de gasten een 1-2 aangaan door het centrum. De afstandsknal van net buiten de 16 verdween overigens op schitterende wijze in de kruising, 0-1.

P1360765

In de 2e helft werd het allemaal niet veel beter. Jong Ambon had de bal en mocht naar hartelust combineren. En als S.K.N.W.K. 1 dan de bal nog eens had, waren ze deze veel te snel kwijt.

P1360805

Het werd eerst nog 0-3, waarna Remco v/d Berge met een bekeken afstandsschot de eer redde. Eindstand 1-3.

P1360807

A.s. zaterdag moet er uit een ander vaatje worden getapt. Dan wacht namelijk Z.S.C. ’62 1. En we weten dat zij altijd fel zijn voor en duel tegen de blauw/zwarten. Dus aan ‘ons’ de schone taak hier ‘iets’ tegenover te zetten. Aftrap in Scharendijke is 14:30 uur.