Dirk-Jan Hoek met stip ‘op 2’ op topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 24 september 2016, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams een competitiewedstrijd. Het was een matig weekend. S.K.N.W.K. 1 verloor thuis kansloos van W.H.S. 1 (0-3). Ditzelfde geldt voor S.K.N.W.K. 4 dat met een 5-0 nederlaag tegen Colijnsplaatse Boys 3 naar huis werd gestuurd. S.K.N.W.K. 2 pakte de eerste overwinning (3-0 tegen Heinkenszand 2). En voor S.K.N.W.K. 3 was het 2e overwinning op een rij. Nu wonnen ze met 0-5 van FC De Westhoek 4.

S.K.N.W.K. 1 verloor dus met 0-3. Geen punten dus en zelfs geen treffers. Dus geen verschuivingen op de topscorerslijst. S.K.N.W.K. 2 speelde opnieuw een puike partij. Echter nu ook de volle buit. Het werd na een 0-0 ruststand nog 3-0. Jelle Kastelein, Remco Veenboer en Jarno van Nieuwenhuize verzorgden de produktie voor het 2e. Overigens voor alledrie het eerste doelpunt dit seizoen bij de senioren. Jarno won voor dit duel met het 2e met S.K.N.W.K. JO19-1 met 6-0 vam Bruse Boys JO19-1. Hierin scoorde hij maar liefst 3x, waardoor zijn ‘dagproductie’ op 4 kwam !!

Voor het 3e opnieuw een winstpartij en opnieuw de ‘nul’. Vorige week een minimale 1-0 winst, nu wonnen ze overtuigend met 0-5 van FC De Westhoek 4. Dirk-Jan Hoek maakte er twee en komt hiermee met stip een gedeelde 2e plaats op de topscorerslijst. Christian van Vossen scoorde zijn 1e. Dit geldt ook voor ‘gastspeler’ Erwin v/d Wekken (die door de samenwerking met Ouwerkerk ook bij S.K.N.W.K. mag meespelen). Het andere doelpunt was een eigentreffer van ‘De Westhoek.

S.K.N.W.K. 4 trad aan zonder clubtopscorer Wim Voorbeijtel. Geen (doel)punten voor de baggerschuit, want ze verloren kansloos met 5-0 van ‘Colijn 3’.

Zodoende blijft Wim Voorbeijtel de clubtopscorer bij de senioren. Hij maakte er vorige week 4. Hij wordt achtervolgd door het trio Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1), Carlo v/d Maas (S.K.N.W.K. 2) en Ali Zaman (S.K.N.W.K. 1) die allen 2x wisten te scoren deze competitie. Daar is dus Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) bijgekomen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017