Daan Slingerland scoort 3x voor S.K.N.W.K. 3, Wim Voorbeijtel al op 17 treffers namens 4e

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 22 oktober 2016, speelden alleen S.K.N.W.K. 3  en 4 een competitiewedstrijd. Beiden deden deed uitstekend. Het 3e won de thuiswedstrijd tegen Z.S.C. ’62 3 met 5-3. Het 4e deed het nog beter, want zij versloegen het tot op heden onverslaanbaar geachte Bruse Boys 4 op eigen veld met 1-3.

Voor S.K.N.W.K. 3 dus de thuiswedstrijd tegen Z.S.C. ’62 3. Daan Slingerland wist voor het eerst deze competitie doel te treffen. Hij deed dit zelfs maar liefst 3x namens het 3e. De overige twee treffers waren van Dirk-Jan Hoek en Kevin Schietekatte. Voor Dirk-Jan inmiddels zijn 6e competitietreffer. Kevin maakte zijn 2e. Daan komt met zijn eerste drie doelpunten met stip de top vijf binnen op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

S.K.N.W.K. 4 won zeer knap met 1-3 bij koploper Bruse Boys 4. Wie anders dan Wim Voorbeijtel maakte alle drie de doelpunten. Inmiddels staat ‘Keu’ al weer op 17 doelpunten (na 6 gespeelde wedstrijden, waarvan hij er maar 5 aanwezig was).

Zodoende blijft Wim Voorbeijtel de clubtopscorer bij de senioren, nu dus al met 17 doelpunten. Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) is de nieuwe nummer 2. Remco v/d Berge op 5 doelpunten staan (hij speelde vandaag in het bekertoernooi tegen M.Z.C. ’11 1 (0-6 nederlaag). René ‘Spiekur’ staat op de 4e plaats met 5 doelpunten en zoals gezegd is Daan Slingerland (S.K.N.W.K. 3) met 3 doelpunten de nieuwe nummer 5.

De stand aan kop van de ranglijst na vandaag is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 17
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 6
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 5
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 4
Daan Slingerland S.K.N.W.K. 3 3

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017