Morgen, donderdag 12 januari 2017, Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Als het goed is hebben alle leden via de e-mail een uitnodiging ontvangen voor een bijzondere ledenvergadering op 12 januari 2017. De agenda van deze vergadering kent 1 agendapunt en dat is het voorstel waarin de besturen vragen om een principetoestemming voor een fusie van de 3 verenigingen. Indien de leden van de 3 verenigingen hiervoor goedkeuring verlenen zal er gewerkt gaan worden aan een definitief fusieplan. Deze uitnodiging is verstuurd naar alle leden van de 3 betrokken verenigingen. De besturen van SKNWK, SV Duiveland en SV Ouwerkerk roepen alle leden op om deze vergadering bij te wonen en gebruik te maken van zijn of haar stemrecht. In de bijlage bij dit nieuwsbericht is het fusievoorstel opgenomen.

20161215 Fusievoorstel ALV 3 verenigingen

Leden die de e-mail niet hebben ontvangen dit graag melden via penningmeester@sknwk.nl.

6 reacties op "Morgen, donderdag 12 januari 2017, Bijzondere Algemene Ledenvergadering"

  1. Gerard | 15-01-2017 at 20:56 |

    Een vereniging is een verbindende factor op een dorp, afgezien van het sociale aspect, want dat is ook heel groot. Komt u maar eens kijken op zaterdagmorgen wanneer onze jeugd aan het voetballen is. Op dit moment weet niemand wat de gevolgen zijn van een fusie en dat moet je toch niet willen? Ik zou zeggen boter bij de vis.

    Tot slot: Wij zijn een gezonde vereniging die openstaat voor samenwerking.

  2. helemaal mee eens….
    los van wat mensen vinden hoop ik dat ze in ieder geval de moeite willen nemen om te laten horen wat ze vinden!!!john

  3. Jakkoobrouwer | 13-01-2017 at 14:53 |

    Ik wil reactie openen en roep op aan iedereen om in ieder geval te stemmen over 2 weken of per machtiging of er te zijn. Ik heb het naar mijn zin op nieuwerkerk met de 019? Maar ik had wel een doel? Samenwerking in de toekomst!!! Ik hoop dat de voorgestelde commissie kan doorgaan waar ze mee bezig zijn !!vriendelijke groet jakkoo brouwer

  4. Cede, je kan toch nog geen ja of nee zeggen als we als leden niet weten hoe de plannen er uit zien. Hopelijk krijgen we daar morgen inzicht in.

  5. Stel je eens voor dat de fusie tussen die drie clubs SKNWK,Duiveland,Ouwerkerk doorgaat wat dan? Voor mij zelf weet ik het al.Ze beginnen dus in de vierde klas. ik zou graag nog eens mee willen maken dat ze tweede klas klas gaan spelen.Dan is er wat te zien, op de Zaterdag middag waar dan ook.Maar wat niet is kan komen.

  6. Dan zal dan druk kunnen worden, en men moet toch alles controleren -wel lid- juiste machtiging-geen dubbele machtiging. Dan kan het dus wel eens behoorlijk laat worden. Jammer dat er tot nu toe weinig discussie is geweest op de site om voor of tegen te stemmen (eerste reacties geven aan dat men toch niet wil fuseren). Maar dat is kantinetaal.

Reacties gesloten.