S.K.N.W.K. 1 pakt een verdiend punt in uitwedstrijd tegen W.H.S. 1

Vandaag de wedstrijd uit tegen W.H.S. waar tegen thuis kansloos met 0-3 werd verloren. Onder prima weersomstandigheden was het duidelijk dat W.H.S. het spel wilde maken. S.K.N.W.K. wachtte af en gokte op hun beruchte counter. Twee keer kwamen de blauw/zwarten er snel uit en twee keer was Remco v/d Berge dicht bij de openingsgoal, maar helaas lukte dat net niet. Aan de andere kant de grote mogelijkheid voor Arvin de witte van W.H.S., maar zijn inzet werd door S.K.N.W.K.-keeper Mike Bakker tot corner verwerkt.

Na twintig minuten kopte Steven Padmos de bal door naar Machiel Schot die vanuit de draai via een verdediger de bal in het doel zag verdwijnen, 0-1. De thuisploeg ging daarna op jacht naar de gelijkmaker ,maar in eerste instantie hield S.K.N.W.K. keurig stand. Echter tien minuten voor rust kwam toch de gelijkmaker op het bord. Na een aanval over links liepen teveel S.K.N.W.K. spelers naar de eerste paal, waardoor de bal simpel bij de tweede paal kon worden binnengewerkt, 1-1. Beide partij gingen zodoende met 1-1 de rust in.

De tweede helft begon zeer gezapig met twee ploegen die veel balverlies leden. S.K.N.W.K. bleef loeren op de counter en had daar bijna succes toen Remco v/d berge halverwege de tweede helft na een vlijmscherpe counter de bal in de korte hoek schoot, maar de doelman van W.H.S. prima redde. W.H.S. probeerde de muur van S.K.N.W.K. te slechten, maar die gaven eigenlijk geen kans meer weg. Tot in de 80e minuut Steven Padmos de bal ongelukkig via zijn been in de uiterste hoek zag verdwijnen. Maar een werkelijk magistrale reactie van Mike Bakker zorgde ervoor dat de bal niet in het net verdween.

W.H.S. bleef het proberen om de winnende achter Mike Bakker te krijgen, maar de S.K.N.W.K.-verdediging stond als een huis en gaf vrijwel geen kans weg. Aan de andere kant bleef S.K.N.W.K. loeren op 1 van hun befaamfde counters, maar helaas liep dat vandaag niet zo goed als in andere wedstrijden.

Na een 4-tal minuten blessuretijd besloot scheidsrechter Van Vreeswijk om een einde te maken aan deze zeer sportieve wedstrijd en mochtten beide ploegen vrede hebben met de 1-1 eindstand. Voor S.K.N.W.K. dat weer een uitmuntende inzet aan de dag legde een welkom punt in strijd tegen degradatie. Als er iedere wedstrijd zo wordt gevochten moeten de punten binnen gaan komen.

Volgende week zaterdag, 25 februari, geen voetballen i.v.m. carnavalsweekend. Bij S.K.N.W.K. gaan we dan een potje darten op ‘Het Springer Open 2017’. Zaterdag 4 maart a.s. wacht de thuiswedstrijd tegen Olympia ’60 waar in de uitwedstrijd met 2-4 van werd gewonnen. S.K.N.W.K. zal weer met dezelfde inzet moeten spelen om de punten in huis te houden !!

Door: Toon v/d Berge

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 pakt een verdiend punt in uitwedstrijd tegen W.H.S. 1"

1. Voregeweek schreef ik een stukje over het eerste elftal.Zo van wanneer ze tot het uitterste willen gaan,dan is er gog wel wat te winnen.Welnu ze hebben toch mooi 1 punt uit het vuur gesleept.Zo met een beetje geluk.Maar WHS met de onkunde vooral de links en de rechtsbuiten bleven maar bewegingen maken zodat ze te moe waren om een gerichte voorzet te geven.Nee dat was een prooi voor de verdedeging van SKNWK.Mannen van het eeste elftal met dezelfde in zet kunnen jullie met vertrouwen de wedstrijd van 04-03-2017 tegemoed zien.Veel succes.