Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) brengt zijn doelpuntentotaal al weer op 31 !!

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 18 februari 2017, kwamen voor het eerst in dit nieuwe jaar (2014) alle vier onze seniorenteams in aktie voor de competitie. S.K.N.W.K. 1 en 2 speelden respectievelijk een uitwedstrijd bij W.H.S. 1 en Heinkenszand 2. Voor zowel S.K.N.W.K. 3 als 4 stond een thuiswedstrijd op sportpark ‘Het Springer’ op het programma.

S.K.N.W.K. 1 pakte in strijd tegen degradatie een belangrijk puntje door met 1-1 gelijk te spelen. Machiel Schot was namens de blauw/zwarten trefzeker. Voor ‘Mehiel’ toch al weer zijn 5e competitietreffer dit seizoen.

Ook voor S.K.N.W.K. 2 is het inmiddels naar beneden kijken. Dus ook hier een belangrijk puntje, maar er had wel meer ingezeten. Ruben Willeboorde en S.K.N.W.K. JO19-1-speler Toby de Bruine zorgden bij het 2-2 gelijke spel voor de doelpunten. Voor Toby betekende dit al weer zijn 4e competitiedoelpunt bij de senioren van S.K.N.W.K. Ruben was voor de 2e keer trefzeker deze competitie.

S.K.N.W.K. 3 mocht aantreden tegen FC De Westhoek. De wedstrijd eindigde in mineur, omdat een speler van de tegenstander per ambulance werd afgevoerd i.v.m. zo zou later blijken een flinke kneuzing in zijn rug. In onderling overleg werd afgesproken dat het duel vroegtijdig werd beëindigd en dat de tussenstand van 0-1 in het voordeel van FC De Westhoek 4 ook de eindstand was. Ook vanaf deze plaats nogmaals van harte beterschap aan Rick de Light van FC De Westhoek.

Het 4e moest op eigen veld aantreden tegen het stugge Colijnsplaatse Boys 3. In het heenduel werd nog kansloos met 5-0 verloren. Na waren de rollen na een spannende pot omgedraaid. S.K.N.W.K. 4 won met 3-1. Clubtopscorer Wim Voorbeijtel was met 2 treffers al weer eens de gevierde man. Hij schroeft hiermee zijn seizoensproductie op naar maar liefst 31 doelpunten !! Het laatste doelpunt was een eigen doelpunt van een speler van ‘Colijn’. Toch ook al weer het 8e eigen doelpunt dit seizoen in het voordeel van een S.K.N.W.K-team (overigens werden er dit seizoen alleen nog maar eigen doelpunten in het voordeel van ‘ons’ namens S.K.N.W.K. 3 en 4 gemaakt, bij S.K.N.W.K. 1 en 2 nog niet).

Wim Voorbeijtel is dus met zeer groot machtsvertoon de nummer 1. Nu al 31 treffers en hij lijkt de topscorerstitel al (bijna) binnen te hebben. En waar gaat dit eindigen…..? Dirk-Jan Hoek blijft de nummer 2. Hij scoorde namens S.K.N.W.K. 2 en 3 toch ook al 14x. Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) scoorde er tot nu toe ook al weer 11.

De stand aan kop van de ranglijst met de winterstop is als volgt:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 18-02-2017
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 31
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 + 3 14
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 11
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 7
Daan Slingerland S.K.N.W.K. 3 6
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 5
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 5
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 5
Kristian Bouwman S.K.N.W.K. 3 4
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 + 3 4