Slow starter Timo Jansen is op stoom

Logo RudeStats

timojansen

Timo Jansen en zijn spandoek. foto Joep Zoeteweij

Oogstrelend was het allerminst, maar de punten tellen. Kloetinge won zaterdag met 0-1 bij Almkerk, doet weer helemaal mee in de titelstrijd en zette het jubileumduel van Timo Jansen luister bij. De verdediger speelde zijn 150ste competitiewedstrijd voor de groen-witten en dat feitje ging niet stilletjes voorbij.

Timo Jansen kon de hele wedstrijd tegen een spandoek van zichzelf aankijken, wat hij overigens wijselijk niet deed. Hij is sinds 1998 de achtste speler die de grens van 150 wedstrijden bereikt bij Kloetinge, hij is de vierde nog actieve speler die het haalt na de tweeling Jaap en Daan Esser en Mark Schuit.

Ruim acht jaar geleden debuteerde Jansen in het eerste elftal, op 24 januari 2008. Hij viel tegen GPC Vlissingen kort voor tijd in voor Niels Kole. Dat seizoen viel hij nog drie keer in, maar verdween toen van het hoogste podium. Twee seizoenen later keerde hij terug, vooral als invaller.

timojansen

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com/