15e editie darttoernooi S.K.N.W.K. ‘Het Springer’ open was weer zeer geslaagd

Dit weekend stond bij de blauw/zwarten in het teken van darten. Gisterenavond was er voor onze jeugd de 4e editie van een jeugddarttoernooi. Vandaag, zaterdag 25 februari, stond al weer de 15e editie van hét darttoernooi bij S.K.N.W.K. op het programma, Het Springer Open 2017. Met 16 koppels was er ook nu weer een overvol schema. Omdat S.K.N.W.K. 2 vanmiddag eerst nog moest voetballen, was het schema iets verlaat. Iets na 14:00 uur werden de eerste pijlen gegooid. Iets na 19:00 uur (dus na ruim 5 uur darten !!) was pas bekend wie zich de winnaars mochten noemen van deze editie. Uiteindelijk was dit het koppel ‘De Vogelpikkers’ (Christian van Vossen en Kevin Schiettekatte). Zij versloegen uiteindelijk StuVer (Emiel Kuijten en Jurjen Vermeer).

We kijken weer terug op een super geslaagde editie. Uiteraard is het maar een spelletje, maar als er eenmaal gegooid wordt, wil toch niemand verliezen (lees: wil iedereen winnen!). Zodoende krijg je leuke spannende potjes darts, maar vooral een middag/avond veel gezelligheid. Zodoende weer een prachtige weekendje darts bij S.K.N.W.K.

Dank vanaf deze plaats aan organisator Martijn Neele. Uiteraard ook aan de mensen achter de bar die alle deelnemers en publiek verzorgden van ‘een natje’ en ‘een droogje’. En tot slot uiteraard een woord van dank aan alle deelnemers en andere aanwezigen in onze kantine. We hebben met z’n allen weer voor een gezellig evenement gezorgd.

In 2018 komt zeker te weten ook een editie nummer 16 !! Bekijk de andere foto’s van Het Springer Open 2017 elders op deze site in Het Fotoboek !!

Op de foto ontbreekt Mark den Haan (die samen met Martijn Neele als koppel HaNe als 3e eindigden tijdens deze editie)