FOUTE Party S.K.N.W.K. was GOED te doen !!

Na het succesvolle Oktoberfest afgelopen oktober stond er dit weekend weer een themafeestje bij S.K.N.W.K. gepland. Deze keer was gekozen voor een Foute Party. De kantine van S.K.N.W.K. was daarom super fout aangekleed. Mede door deze aankleding en de ca. 60 aanwezigen (de een nog fouter gekleed dan de ander) zag het er zeer sfeervol en gezellig uit. En dat was het feestje dan ook !!

Rond het klokje van 19:30 uur druppelden de eersten binnen. Als welkomstdrankje was er een zeer FOUT zoet drankje. Uiteraard van iedereen een foto momentje (zowel digitaal als polaroid). Buiten op het dakterras stond een grote bakplaat waar een broodje hamburger of worst kon worden genuttigd. CvO en Gert-Jan ter Riet waren ‘de koks’. Dit samen met salade en stokbrood zorgde ervoor dat iedereen naast een lekker drankje ook zijn buikje kon vol eten. En er was meer dan genoeg ook !!

Tijdens de avond werd de muziek verzorgd door DJ Martin Kies. Hij zorgde er mede voor dat het een gezellig feestje werd. Ook waren er nog twee verlotingen met schitterende prijzen (dank aan de sponsoren !!). De Hoofdprijs waren twee kaartjes voor ‘El Classico’. Deze werden gewonnen door Gerry ‘Maaskantje’ v/d Sande. Nog gefeliciteerd !!

De prijs voor de foutst geklede man ging naar Bart-Jan en de foutst geklede vrouw was Tilly. Beiden ontvingen een prachtige beker !!

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, mensen achter de bar, de heren van het eten, sponsoren, alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !!

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.