S.K.N.W.K. 1 moet in slotfase het hoofd buigen voor Zwaluwe 1

Na de flinke nederlaag vorige week tegen Tholense Boys vandaag tegen de andere koploper, namelijk Zwaluwe. S.K.N.W.K. trad aan zonder Machiel Schot (geschorst) en Robert Padmos (vakantie). En daarnaast de al langer geblesseerden. Hierdoor als eenzame strijder voorin Wilco de Valk voorin. S.K.N.W.K. probeerde het verdedigend dicht te houden en met een eventueel countertje toe te slaan.

Zwaluwe kon rustig opbouwend richting het S.K.N.W.K.-doel komen, maar slaagde er niet of nauwelijks in gevaarlijk te worden. Ook de counters van S.K.N.W.K. waren niet gevaarlijk. Zodoende viel er voor rust zeer weinig te genieten voor de supporters.

In de tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld. Zwaluwe probeerde via combinatievoetbal gevaarlijk te worden, maar gevaarlijk werd de ploeg niet. Aan de andere kant leek S.K.N.W.K. even meer aan te zetten, maar verder dan een schot van Remco v/d Berge dat naast verdween kwam de thuisploeg niet.

Het leek een bloedeloze 0-0 te worden, maar een kwartier voor het einde scoorde Zwaluwe dan toch. Op links werd de bal breed gelegd en vanuit de draai kon Maurice Sprangers scoren.

S.K.N.W.K. bracht de terug gekeerde Ali Zaman nog in om toch nog een slotoffensief er uit te persen, maar ook daar kwam niet veel van terecht. In blessure tijd counterde zwaluwe nog naar 0-2  voor de statistieken.

Eindstand dus 0-2 in een van beide kanten zeer matige wedstrijd. Maar de gasten gingen toch met de drie punten aan de haal. Nog 3 wedstrijden restten voor S.K.N.W.K. om zich veilig te spelen, maar met de zeer ongunstige uitslagen van dit weekend wordt dit bijzonder moeilijk.

Over twee weken naar Kogelvangers en dan kunnen de Nieuwerkerkers zeer waarschijnlijk weer over een redelijk fitte selectie beschikken om dan hopelijk eindelijk weer eens te winnen!

Toon v/d Berge 

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 moet in slotfase het hoofd buigen voor Zwaluwe 1"

  1. C Stoutjesdijk | 10-04-2017 at 16:53 |

    Elke keer als de bal over de middellijn van SKNWK is moet de verdediging van SKNWK op een lijn staan.Ze vergeten iedere keer orde op zaken te stellen.De backs en de middenvelders moeten elkaar in de gaten houden.Je ziet in alle groote wedstrijden,ze staan op een lijn.Dan is veel gemakkeleker om de bal over te spelen.Maar ja als de trainer hier niet op wijst dan houdt het op.Kees Stoutjesdijk.

Reacties gesloten.