Blauw/zwarte groeten: Vanuit Oudega (Friesland) door Chris Resing

De redactie van deze website heeft weer een foto mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Een aantal weken geleden kregen we op ‘Het Springer’ bezoek van Chris Resing. Hij is een voetballiefhebber pur sang en dan met name van het zaterdag amateurvoetbal. Hij heeft zich als doel gesteld om alle zaterdagverenigingen t/m de 2e klas minimaal één keertje een bezoek te brengen. Af en toe met een uitstapje naar de 3e klas, vandaar ook zijn bezoek bij S.K.N.W.K.

Chris ontving uiteraard ook de S.K.N.W.K.-sjaal en hij is hier blijkbaar heel trots op. Vandaar dat de sjaal ook dit weekend weer mee mocht op reis. Deze keer was de eindbestemming sportpark ’t Wâldstreffen van voetbalvereniging De Wâlde uit Oudega in de provincie Friesland. Hier stond vanmiddag de wedstrijd De Wâlde – V.V.I. op het programma. De twee kleinste dorpen met zaterdag 2e klassers en nota bene nog uit één gemeente. De wedstrijd eindigde overigens in een 5-2 overwinning voor de thuisploeg.

Chris, opnieuw heel erg bedankt voor je bijdrage voor onze rubriek Blauw/zwarte groeten !!

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.