Gisteren speelde S.K.N.W.K. 3 de thuiswedstrijd tegen Cortgene 1. Ondanks het feit dat S.K.N.W.K. 2 en 4 vrij waren, bleek het toch erg lastig genoeg spelers op de been te krijgen. Gisterenochtend werden via de leiding van S.K.N.W.K. JO17-1 (voorheen B-junioren) nog snel even twee spelers van dat team geregeld. Daan v/d Cingel en Dominique Prins waren wel bereid om mee te doen. En dat deden ze uitstekend !!

Daan v/d Cingel

Daan (normaal gesproken keeper bij JO17-1) speelde de eerste helft als links back en Dominique stond zelfs centraal op het middenveld. Mede door hun prima optreden ging S.K.N.W.K. 3 met een 2-1 voorsprong rusten. Helaas voor het 3e konden ze slechts één helftje meedoen, want met hun inzet in de 2e helft had het misschien zo maar een overwinning kunnen zijn voor S.K.N.W.K. 3. Nu eindigde het duel in een 3-3-gelijkspel.

Dominique Prins

Overigens naast een dankwoord aan Daan en Dominique ook nog een compliment aan twee andere jeugspelers. Sam van Klinken en Ids Flikweert hebben bij gebrek aan wisselspelers de 2e helft bij zowel S.K.N.W.K. als bij tegenstander Cortgene als assistent-scheidsrechter opgetreden.

Mannen allen hartelijk bedankt !!

1 reactie op "Prima debuut bij senioren voor S.K.N.W.K. JO17-1 spelers Daan v/d Cingel en Dominique Prins"

1. Super, dankjewel mannen, voorbeeld voor velen!