Zaterdag 29 april a.s. weer ‘El Clasico’ tussen S.K.N.W.K. 4 en 3

Ook dit seizoen zijn S.K.N.W.K. 3 en 4 beiden ingedeeld in de reserve 5e klasse 01 K.N.V.B. Zuid 1. Dit betekent uiteraard dat ook 2x dit seizoen ‘El Clasico’ op sportpark ‘Het Springer’ tussen S.K.N.W.K. 3 en 4 wordt gespeeld. En a.s. zaterdag, 29 april 2017, is het weer zo ver. Dan treffen beide kemphanen elkaar opnieuw. Hopelijk wordt het net zo’n spektakel als ‘El Clasico’ afgelopen zondag in Spanje waarin Barcelona uiteindelijk in de absolute slotfase met 2-3 wist te winnen in Bernabeu.

Een duel ook tussen de nummers 3 en 4 van de ranglijst op dit moment. Het 4e is na 20 (van de 22) gespeelde wedstrijden al zeker van de 3e plaats. Ze hebben 39 punten en staan hiermee 11 punten achter op de nummer 2 Bruse Boys 4. S.K.N.W.K. 3 heeft na evenveel wedstrijden 32 punten. Zij kunnen het 4e dus niet meer achterhalen. Echter voelen ze nog wel de hete adem in de nek van W.I.K. ’57 2 en Colijnsplaatse Boys 3 in strijd om de 4e plaats. Dus a.s. zaterdag gaat het niet alleen om het onderlinge resultaat, maar staat voor S.K.N.W.K. 3 ook de positie op de ranglijst op het spel.

De stand op dit moment is als volgt:

De eerste editie van ‘El Clasico’ was overigens verre van spannend. S.K.N.W.K. 3 trof een gehavend 4e en was overduidelijk met 5-0 te sterk voor ‘de baggerschuit’. Overigens is het nu S.K.N.W.K. 3 dat na de winterstop met personele problemen kampt. Benieuwd wie er zaterdag allemaal aan de aftrap zullen staan bij de 2e editie van ‘El Clasico’.

Het thuisvoordeel is deze keer voor S.K.N.W.K. 4. Aftrap is om 14:30 uur. Uiteraard zullen we van deze editie verslag doen via twitter/facebook en onze website.

2 reacties op "Zaterdag 29 april a.s. weer ‘El Clasico’ tussen S.K.N.W.K. 4 en 3"

  1. Haha, duurde even, maar jij hebt hem snel door CvV 😉

  2. Oh vandaar dat je zo slecht speelde dinsdag avond Martijn neele….nu kunnen we het 4de niet meer in halen…
    Erg jammer weer hehe

Reacties gesloten.