Kogelvangers verslaat SKNWK (verslag van website Kogelvangers)

Kogelvangers pakte vandaag 3 belangrijke punten in de strijd tegen de nacompetitie. Tegen SKNWK  dat 1 plaatst hoger stond met 2 punten meer, moest alles uit de kast gehaald worden om SKNWK op de ranglijst voorbij te gaan.

De groen witten begonnen sterk aan de wedstrijd wat resulteerde in een snel doelpunt in de 2e minuut. Onze gasten waren nog niet helemaal bij de les, wat resulteerde in een misverstand op het middenveld. Jelle Knook profiteerde daarvan en onderschepte de bal en speelde hem prima door op de geheel vrijstaande Edgar van der Giesen die hem prima inschoot 1-0.

Kogelvangers had het betere van het spel en probeerde zo snel mogelijk de voorsprong uit te breiden. Daan Oudhof kopte nog een prima voorzet op de lat, en de aanvalsdrift werd uiteindelijk beloont in de 30 minuut door een toegekende penalty wegens hands in het strafschopgebied. Edgar van der Giesen maakte zijn 2e van de middag door de penalty prima binnen te schieten 2-0. SKNWK probeerde wel om de aansluiting te maken, maar door prima verdedigen onder leiding van keeper Jory Vissers en de wederom prima spelende Luc Messer, werd de rust zonder tegendoelpunten bereikt.

In de 2e helft probeerde Kogelvangers door te gaan waar het gebleven was, maar kwam niet meer aan voetballen toe door veel balverlies en persoonlijke fouten. SKNWK profiteerde van het slechte spel van Kogelvangers, maar was niet bij machte om tot scoren te komen. In de blessure tijd was het dan toch Mark Gorter, die een prima wedstrijd speelde, om de bevrijdende 3-0 te scoren.

VVC”68 lijkt rechtstreekse degradatie niet meer te kunnen voorkomen doordat het verliest van Olympia 60 . Voor Kogelvangers komt nu de 10 plaats in zicht en heeft alles in eigen hand, doordat het nog een keer thuis speelt tegen VVC’68. En de laatste uitwedstrijd speelt tegen de nummer 10 op dit moment Rillandia.

Stand onderin de 3e klasse B.

10. Rillandia              22   23

11. Kogelvangers     21   20

12. SKNWK                22   19

13. VVC’68                 21   14

Volgende week eerst nog even de wedstrijd uit bij Zwaluwe, die nog steeds mee doet voor het kampioenschap in de 3e klasse B