Deze week nog aanmelden voor Dokter v/d Zande Toernooi 2017

Donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag) wordt bij S.K.N.W.K. zoals gebruikelijk weer Het Dokter van de Zande Toernooi gehouden. Deze keer al weer voor de 38e keer! Naast deelname van onze eigen senioren teams en JO19-1 is het ook weer de bedoeling dat diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams en gastteams zullen deelnemen.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap” de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Binnenkort zal de organisatie zich gaan buigen over deze 38e editie. Inmiddels zijn oud-spelers en Ex-S.K.N.W.K.-ers benaderd. Indien je ook een Ex-S.K.N.W.K.-er bent, maar (nog) niet benaderd, geen probleem. Wil je meedoen, stuur even een mailtje naar Martijn Neele. In principe was het voor 1 mei 2017 aanmelden i.v.m. de teamindeling. Echter deze gehele week, dus t/m zaterdag 6 mei a.s., is er nog de mogelijkheid om aan te melden !!

Uiteraard is er na afloop van het toernooi weer genoeg tijd en ruimte voor een hapje en een drankje.

De indeling, het programma en het reglement van het ‘Dokter van de Zande Toernooi’ zullen via deze website bekend worden gemaakt.