Voor het nieuwe seizoen zoeken we een trainer en/of coach voor S.K.N.W.K. 2

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt onze talentvolle JO19-1 bijna in zijn geheel doorgeschoven naar de senioren. Hierdoor wordt onze 1e en 2e selectie behoorlijk groter en versterkt. Samen met de spelers uit de 1e en 2e selectie van afgelopen seizoen (en zelfs enkele spelers uit S.K.N.W.K. 3) willen we hier aankomend seizoen S.K.N.W.K. 1 en 2 uit gaan vormen (dit zijn zo’n 45 spelers).

Bij de eerste selectie staat Perry Snoep voor het 2e seizoen aan het roer. De tweede selectie kon afgelopen seizoen meetrainen met de JO19-1 en had geen coach (de leiding was in handen van speler Joris Spitholt). Doordat we nu een nieuwe situatie krijgen, vinden we het als club zeer belangrijk dat er voor het aankomende seizoen een eigen trainer en/of coach is voor S.K.N.W.K. 2.

Daarom zijn we op zoek naar een trainer en/of coach voor S.K.N.W.K. 2. Ze spelen het aankomende seizoen in de reserve 3e klas. Heb je vragen of misschien interesse ?? Neem contact op met Martijn Neele per mail via jmneele@zeelandnet.nl.

1 reactie op "Voor het nieuwe seizoen zoeken we een trainer en/of coach voor S.K.N.W.K. 2"

  1. Met een nieuwe start voor het tweede lijkt het mij zeer verstandig direct een “neutrale” trainer (inclusief begeleider) te zoeken en aan te stellen en niet meer in de eigen gelederen te gaan zoeken.

Reacties gesloten.