Nog behoorlijk wat werk aan de winkel bij S.K.N.W.K. 1

Na 3 weken voorbereiding stond vanmiddag in Sint Maartensdijk de eerste bekerwedstrijd op het programma. Tegenstander was Smerdiek 1 dat net zoals S.K.N.W.K. het aankomend seizoen in de 4e klasse zal acteren. Bij S.K.N.W.K. blijkt het nog een hele puzzel om tot de juiste opstelling te komen. Er zijn wat blessures bij de vaste kern van vorig seizoen. Maar ook de doorgekomen jeugdspelers van JO19-1 proberen een plaatsje te bemachtigen bij het vlaggenschip.

De start was nog best goed van S.K.N.W.K. 1 (overigens tijdens dit duel in het reservetenue actief, omdat Smerdiek net als S.K.N.W.K. in het blauw/zwart speelt). Jarno van Nieuwenhuize had na 2 minuten spelen de 0-1 al op zijn schoen, maar helaas strandde hij op de doelman van de thuisploeg.

Binnen 10 minuten toch de terechte voorsprong. Na een inworp kwam de bal bij Robert Padmos aan de rechterkant van het veld. Hij bediende Machiel Schot die vanaf zo’n metertje of 3 simpel kon binnentikken, 0-1. Echter toen was het eventjes over met de ploeg van Perry Snoep.

Geheel onnodig lieten ze Smerdiek terugkomen in de wedstrijd. En wat heet terugkomen. Na een aantal keren zeer zwak verdedigen aan Nieuwerkerkse-zijde liep Smerdiek zelfs uit naar een 3-1 voorsprong. Geheel onnodig, maar het zijn wel de feiten. Met deze tussenstand gingen beide ploegen rusten.

In de 2e helft weet S.K.N.W.K. via Robert Padmos de spanning terug te brengen tot 3-2. Maar ook nu is de vreugde van korte duur, want binnen 5 minuten is de marge weer 2. S.K.N.W.K. weet dan middels opnieuw Padmos de stand weer terug te brengen tot 4-3, maar daarbij blijft het helaas.

Conclusie is dat S.K.N.W.K. opnieuw een nederlaag oploopt in de voorbereiding. Allemaal geen man over boord, want de bekerwedstrijden zijn veredelde oefenwedstrijden. Echter met nog 3 weken tot de start van de competitie wordt het wel zaak de rijen te sluiten.

Dus is er de komende weken nog voldoende arbeid te verrichten. Te beginnen op het trainingsveld. Het is nu zachtjes aan gedaan met de vakanties en dus zou toch iedereen van de 1e selectie de weg naar ‘Het Springer’ wekelijks 2x moeten maken om te trainen. Dit samen met nog twee bekerduels moet S.K.N.W.K. 1 klaar stomen voor een seizoen in de 4e klas A.

Succes !!

1 reactie op "Nog behoorlijk wat werk aan de winkel bij S.K.N.W.K. 1"

  1. Jan de Jonge | 03-09-2017 at 11:26 |

    Dan deed WIK het beter tegen SPS . Hielden de nul. Wordt nog spannend in de competitie.

Reacties gesloten.