Valse start S.K.N.W.K. in vierde klasse A tegen Hoedekenskerke 1, 2-1 nederlaag

Na een redelijk tot goeie voorbereiding begon dan voor S.K.N.W.K. 1 vandaag, zaterdag 23 september 2017, de competitie met een uitwedstrijd tegen Hoedekenskerke 1. Fraaie weersomstandigheden en een prima veld dus daar zou het zeker niet aan gaan liggen. Maar met afgrijzen moest alles wat S.K.N.W.K.  een goed hart toedraagt aanzien dat ‘ze’ als een natte krant aan de wedstrijd begonnen.

Zodoende was het de thuisclub die al binnen twee minuten (!!) scoorde nadat er een speler van Hoedekenskerke alle tijd kreeg om vanaf een meter of 18 uit te halen en dat deed hij dan ook goed, 1-0. Je zou dan denken we zijn wakker, maar niets was minder waar. S.K.N.W.K. modderde daarna gewoon verder en een paar minuten later lag de tweede al achter Mike Bakker toen een afstandschot van richting werd veranderd en in het doel verdween.

De rest van de eerste helft was in 1 woord samen te vatten, dramatisch!! Ballen over vijf meter gingen al verkeerd en er werd totaal niks gecreëerd. Rust dus 2-0.

Met George van Heukelom en Remco v/d Berge na rust in de ploeg begon S.K.N.W.K. beter en scherper aan de tweede helft en er kwamen ook een paar prima mogelijkheden. Eerst kopte Jarno van Nieuwenhuize een voorzet van Remco v/d Berge op de binnenkant van de paal. Even later kon Machiel Schot na een pass van Remco v/d Berge alleen voor de keeper opduiken, maar hij kreeg de bal niet langs de keeper.

Even later was het dan toch raak !! Nadat Jarno van Nieuwenhuize prima uithaalde raakte de bal de keeper en de lat. De bal kwam zodoende terug in het veld en Machiel Schot kon van dichtbij scoren, 2-1. Iedereen ging er eens goed voor zitten, maar het offensief wat S.K.N.W.K. na rust had ingezet begon helaas wat te bedaren en de thuisclub kon er met uitvallen steeds gevaarlijker uitkomen.

Ze hadden hierbij tot drie keer toe de kans om de wedstrijd te beslissen, maar slaagde daar niet in. Ook S.K.N.W.K. kon geen potten meer breken en zodoende dus een terechte eindstand van 2-1.

Als je zo aan een eerste competitiewedstrijd begint, vraag je om problemen en die kwamen er dan ook. Volgende week zal het 100% anders moeten om punten te halen en zeker veel feller moeten starten om herhaling van vandaag te voorkomen. Hopelijk sluiten weer wat spelers aan deze week tijdens de training om vol gas te kunnen geven a.s. zaterdag tegen v.v. Domburg 1.

Toon v/d Berge

1 reactie op "Valse start S.K.N.W.K. in vierde klasse A tegen Hoedekenskerke 1, 2-1 nederlaag"

1. Laten we beginnen met de bekerwedstrijden.Tegen Smerdiek 4-3 verloren.En dan schrijven ze die hadden we kunnen winnen,ja ja.Tegen aardenburg een 5de klasser was het met de rust 1-1.Daar hadden op de helft al met 0-5 voor moeten staan,ze wonnen dan met 2 doelpunten verschil.Dan tegen fhilepine verlies 1-2 dat is nog redelijk tegen een 3de klasser.En afgelopen Zaterdag weer verlies voor de competitie tegen Hoedekenskerke.Binnen 7 minuten stond het al 2-0.Jongens dat is toch geen compact voetbal meer.Dat is precies als verleden en dit jaar,er is nog niets veranderd.Toch zag ik lichtpuntjes.Het was Rene Verschoor die de bal afpakte door voor de tegenstander te komen.Dit moesten ze in de verdediging allemaal doen.De twee jongens van Nieuwenhuizen krijgen ook een voldoende.Alleen ze staan op de verkeerde plaats.Jarno moet op de rechterspits staan.En julian moet centrumspits staan.Julian kan in beperte ruimte goed passeren en dan op doel te schieten.Jarno kan ook passeren en voorzetten.Die twee voelen elkaar goed aan.Nou volgende week Domburg we zijn benieuwd.