Na de onnodige zeperd vorige week in de eerste wedstrijd bij Hoedekenskerke 1 (2-1 nederlaag), vandaag kans op revanche. Dit moest dan gaan gebeuren in de thuiswedstrijd tegen Domburg 1. Vanaf de aftrap zette S.K.N.W.K. gelijk vol druk en het was bijna de keeper van Domburg die de fout inging bij het voluit jagende S.K.N.W.K. Helaas werd de eerste de beste bal over de middenlijn van de bezoekers ook gelijk gepromoveerd tot doelpunt. Overigens na een paar vreemde fratsen achterin, 0-1.

Een paar minuten later een hoekschop van Domburg. Iedereen bij S.K.N.W.K. staat te kijken hoe de kleinste man bij de tegenpartij van een paar meter vrij kan inkoppen, 0-2. En geloof het of niet het was net als vorige week weer binnen zes minuten !! Dan ben je dus gewoon niet scherp.

S.K.N.W.K. kreeg ook wel enkele mogelijkheden, maar kon niet scoren. Aan de andere kant was zowat elke aanval van de gasten raak. Zo vloog een vrije trap wel erg makkelijk over Mike Bakker heen, 0-3. Niet veel later ging de doelman enorm in de fout door een instormende aanvaller te willen uitspelen. Met o.a. deze fouten werd de rust bereikt met maar liefst een schandalige 0-6 tussenstand !!

De tweede helft werd aangegeven om er toch nog wat van proberen te maken, want je wilt toch niet met dubbele cijfers van het veld af tegen een tegenstander die niets eens zoveel beter speelde.

Via een mooi doelpunt van Dion de Jonge, hij omspeelde een paar man en knalde van 22 meter de bal precies in de hoek, werd het 1-6. Domburg kwam na weer niet goed ingrijpen op 1-7, maar even later kopte René Verschoor knap raak en stond het 2-7.

Na een prima actie van Julian van Nieuwenhuize (hij raakte de paal) werd het bijna nog 3-7, maar ondanks een wat betere tweede helft kunnen we concluderen dat weer in de eerste tien minuten het kwaad al was geschiedt.

Volgende week naar Veere en dan moet het daar maar gebeuren………

3 reacties op "S.K.N.W.K. 1 met het schaamrood op de wangen van het veld na eclatante 2-7 nederlaag"

1. Johan Derksen | 02-10-2017 at 21:30 |

C. Stoutjesdijk, met welke spelers zou je dan hoger willen voetballen? Momenteel is het niet beter dan dit. Zorgen dat de jonge jongens opgesteld blijven worden zoals deze rijpen. Uw voetbalinzicht is zeer kortzichtig en kort door de bocht. Probeer eens een nachtje te slapen voordat u iets post.

2. Onder trainer Snoep is SKNWK gedegradeerd.En ze verliezen de eerste twee wedstrijden.Deze jonge trainer kan geen potten breken.Hij zal zijn conclusies moeten trekken.Het zelfde geldt voor het bestuur.Zij moeten orde op zaken stellen,besluit, gevolgtrekking,slotsom.Wat we nodig hebben is een ervaren trainer om SKNWK weer op de rails te zettren,waar het hoort.Dat ouwerwetse gedoe van dan zijn ze van de straat dat moeten we eens vergeten.Er moet nu gevoetbald worden.Je mag als bestuur toch eisen stellen,doe dat dan ook.

3. Kritische man | 30-09-2017 at 21:49 |

Helaas is deze wanvertoning niet goed te praten!!