Eerste punten voor MZC’11 tegen puntloos Klundert

Logo Wereldregio

De eerste punten van het seizoen 2017/2018 zijn binnen voor MZC’11. Op sportpark Den Hogen Blok won het Zierikzeese elftal met 3-2 van het nog steeds puntloze Klundert.

Net als twee weken geleden tegen Oostkapelle opende Sven Heijboer (foto) de score. Toen hadden zijn twee goals weinig waarde, zaterdag tegen de West-Brabanders was zijn doelpunt wel medebepalend voor de zege. Door de winst steeg MZC’11 in een keer van de twaalfde naar de achtste plaats in de tweede klasse E.

Waar MZC’11 van de ‘nul’ af is, staat dat cijfers na drie speeldagen nog steeds achter Bruse Boys. Tegen middenmotor Oude Maas kwam het evenmin tot scoren. Een klein lichtpuntje was de rentree van Michel Maaskant na een ribblessure. Ook SKNWK heeft dit seizoen nog weinig in de melk te brokkelen. Wat heet, net als vorige week gingen de manschappen van trainer Perry Snoep met 7-2 onderuit. In deze klasse staan MZVC en Jong Ambon ook nog op de hatelijke nul. Poulegenoot FC De Westhoek knokte zich op karakter langs Nieuwland. Bij een stand van 1-1 kreeg Mark de Feiter halverwege de tweede helft rood. Hierna kwam Nieuwland op 2-1 en scoorde FC De Westhoek in de slotfase twee goals: 2-3. (foto Kees Bin)

UITSLAGEN

ZATERDAGVOETBAL
Eerste klasse B:
Oude Maas-Bruse Boys 3-0

Eerste klasse E:
MZC’11-Klundert 3-2 (1-0 Sven Heijboer, 2-0 Martijn van Grunsven, 3-1 Masoud Osmanie)

Derde klasse B:
Duiveland-Noad’67 4-2 (1-0 en 2-0 Chris Koremans, 3-2 Matthijs Wesdorp, 4-2-Robbert de Bruine) – verslag later op deze site

ZSC’62-De Fendert 1-5 (1-1 Nicky van der Velden)

Vierde klasse A:
Veere-SKNWK 7-2 (Machiel Schot, Jarno van Nieuwenhuize)

Nieuwland-FC De Westhoek 2-3 (0-1 Delano Westerink (strafschop), 2-2 Rick Lifino, 2-3 David van der Neut)

Hoedekenskerke-WIK’57 3-2 (1-1 Camiel Kleppe, 1-2 Harmen van de Bok)