Opnieuw flinke oorwassing voor S.K.N.W.K. 1 (7-2 nederlaag tegen Veere 1)

Na de beschamende nederlaag tegen Domburg vorige week (2-7 verlies) dan vandaag de kans op revanche bij Veere. Met veel goeie bedoelingen werd de strijd aangegaan maar (het wordt eentonig) na 10 minuten stonden de blauw/zwarten weer tegen een 2-0 achterstand aan te kijken…… Hoe is het mogelijk dat je drie keer achter elkaar zo snel op een 2-0 achterstand komt??

Twee keer kon de thuisclub simpel scoren zonder dat er een strobreed in de weg werd gelegd. Toch kwam S.K.N.W.K. terug in de wedstrijd nadat Jarno van Nieuwenhuize alleen voor de keeper niet faalde, 2-1. Maar voordat er werd getracht de gelijkmaker te scoren was het in een mum van tijd weer al 4-1. Vrijwel elke bal op doel is een doelpunt en dan wordt het wel heel erg moeilijk. Ruststand 4-1 .

De tweede helft kon men eigenlijk schriftelijk afdoen. Al snel was het 5-1 nadat een Veere-aanvaller totaal ongedekt bij de tweede paal binnen kon koppen. De keihard werkende Machiel Schot verkleinde even later de score tot 5-2, maar het slotakkoord was voor weer voor de thuisploeg.

Ze konden nog gemakkelijk uitlopen naar 7-2. Na de grote nederlaag van vorige week nu dus weer een oorwassing met dezelfde cijfers. Een enorme slechte start voor S.K.N.W.K. met 0 uit 3 en een doelsaldo van 5 voor en maar liefst 16 tegen !!

Dit kan maar op 1 manier worden omgedraaid en en dat is om zelf de tegenstander eens op een nederlaag trakteren. Om te beginnen volgende week dan komt het eveneens puntloze M.Z.V.C. op bezoek op sportpark ‘Het Springer’.

Wie weet start dan de ommezwaai naar veel betere uitslagen, want dat moet met dit team toch mogelijk zijn.