Eerste ‘L. Rozenwater’ bij S.K.N.W.K. 3 is leider Christian van Vossen

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2017-2018, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler/leider gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Na twee keer een afmelding van de tegenstander (in de wandelgangen wordt er over gesproken dat de tegenstander gewoon niet durfden) dan vandaag eindelijk de eerste competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. 3. Tegenstander op sportpark ‘Het Springer’ was Halsteren 4. De gasten waren uiteindelijk veel te sterk, want het werd maar liefst 0-6. Lang werd er gediscussieerd wie de eerste winnaar zou zijn van de ‘L. Rozenwater Trofee’. Uiteindelijk bleek het niet zo moeilijk een winnaar te kiezen……….

Het werd leider Christian van Vossen. Nadat hij overigens de gehele wedstrijd naar zijn team had staan kijken in de stromende regen (met een behoorlijke kater van de middag/avond ervoor) ging hij snel naar de kantine om achter de bar te helpen. Echter had hij het zo koud dat hij nooit achter de bar is geweest en zelfs naar huis moest om ‘eventjes’ te douchen……… Waarschijnlijk staat hij nog steeds onder de douche, want S.K.N.W.K. 3 heeft hem nooit meer terug gezien 😉

CvV gefeliciteerd (en een klein beetje beterschap)!!

sknwk3_l_rozenwater_trofee_2015_2016_christian_van_vossen_2