Machiel Schot naast Wilco de Valk op topscorerslijst; Julian van Nieuwenhuize scoort 2x

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 14 oktober 2017, kwamen drie van de vier seniorenteams in aktie. Voor S.K.N.W.K. 1, 2 stond er een thuisduel gepland, S.K.N.W.K. 3 mocht in Fijnaart aantreden tegen De Fendert 4. De wedstrijd S.S.V. ’65 5 – S.K.N.W.K. 4 werd met een weekje uitgesteld. Voor S.K.N.W.K. 1 werd het een prima middagje, want voor het eerst deze competitie stonden ze aan de goede kan van de score. Het werd maar liefst 6-1 (!!) tegen M.Z.V.C. 1.

Voor S.K.N.W.K. 1 dus eindelijk winst na drie nederlagen. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ werd het thuispubliek getrakteerd op een prima wedstrijd van de blauw/zwarten. De gebroeders Van Nieuwenhuize scoorden de eerste drie treffers. Julian nam voor de rust de eerste twee voor zijn rekening. Jarno maakte na rust de 3-0. Voor beiden de eerste doelpunten van het seizoen.

René Verschoor, Robert Padmos en Machiel Schot scoorden de andere drie. Voor René al weer zijn 2e. Robert Padmos scoorde zijn eerste doelpunt en Machiel Schot wist voor de 3e keer doel te treffen.

S.K.N.W.K. 2 gaf de prima wedstrijd van vorige week geen vervolg. Ze verloren kansloos van M.Z.C. ’11 3 met maar liefst 1-5. De eretreffer kwam van Joris Spitholt. S.K.N.W.K. 3 wist net als vorige week niet te scoren. Geen (doel)punten voor hen, want De Fendert 4 was met maar liefst 8-0 te sterk.

Zodoende blijft Wilco de Valk leider op de topscorerslijst met 3 doelpunten. Na vandaag deelt hij de koppositie met Machiel Schot.

Volgende week zaterdag, 21 oktober, komen drie van de vier seniorenteams weer in aktie voor de competitie (S.K.N.W.K. 2 is vrij). Dan weer volop kansen voor (doel)punten.