Dit weekend helaas wat haperingen bij de bardiensten zowel ‘ s ochtends als ’s middags

Logo bardienst

Omdat het ook bij S.K.N.W.K. lastig blijkt wekelijk barbezetting te kunnen vinden, wordt er met ingang van dit seizoen weer een beroep gedaan op onze seniorenleden. Veel spelers van S.K.N.W.K. 1 en 2 hebben zich eind vorig seizoen aangemeld voor de ochtenddienst (tijdens de jeugdwedstrijden). Dit samen met een vast groepje barvrijwilligers tijdens de ochtend zorgt ervoor dat de meeste spelers slechts 1x tijdens dit seizoen bardienst moeten draaien tot 12:15 uur.

’s Middags bij de thuiswedstrijden van S.K.N.W.K. 1 en 2 zijn/worden er barvrijwilligers geregeld (omdat het tijdens deze duels toch vaak het drukst is op ‘Het Springer’). Bij de thuisduels van S.K.N.W.K. 3 en 4 doen zij zelf de bardiensten (het 3e tijdens de wedstrijd van het 4e en andersom).

Daarnaast is het zo dat de spelers van S.K.N.W.K. 1 én 2 de bardiensten van 18:00 uur tot 20:00 uur zullen doen. Dit geldt voor zowel de thuis- en uitwedstrijden. En ook hier geldt dat door de hoeveelheid spelers de meesten ook maar 1x (sommigen 2x) aan de beurt zijn. Al met al niet heel spannend, maar het moet uiteraard wel gewoon gebeuren.

De start van dit ‘fenomeen’ tijdens de seizoensouverture (S.K.N.W.K. 2, 3 en 4 speelden thuis) was bijna perfect (slechts één iemand had blijkbaar niet op het schema gekeken en was ‘zijn dienst’ dus vergeten). De twee weken erna ging het ook allemaal volgens schema. Echter gisteren helaas niet !! Zowel bij de ochtend als de middag dienst kwamen er mensen gewoon niet opdagen. Dat kan dus niet !!

Iedereen die zich heeft aangemeld voor de ochtenddienst heeft inmiddels op het schema kunnen zien wanneer hij aan de beurt is. Voor de spelers van het 1e en 2e die zijn ingeroosterd voor de sluiting (tussen 18:00 uur en 20:00 uur) is ook bekend wanneer dit is. Het is dus wel aan de spelers zelf dit in de gaten te houden. En voor de zekerheid wordt ook wekelijk de bardienst nog vermeld op deze website en komt het zodoende ook via Twitter en Facebook op social media. Dus niet komen met de smoes “ik wist het niet”…………… Overigens staat het gehele schema van het seizoen 2017-2018 elders op deze site bij ‘Bardienst’.

Daarom vanaf hier nogmaals een dringend verzoek aan een ieder om goed het schema in de gaten te houden. Dit geldt ook voor de ochtendploeg (even kijken hoe laat je er moet zijn (dat is 45 minuten voor start van de eerste wedstrijd)). En als je niet kunt, dan zelf voor een vervanger zorgen (dit geldt ook als je toevallig dienst hebt en je eerder moet vertrekken i.v.m. het voetballen) !!

We wensen iedereen heel veel succes (en plezier) !!