Martijn Padmos wint ‘L. Rozenwater Trofee’ dit weekend bij S.K.N.W.K. 3

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2017-2018, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler/leider gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

S.K.N.W.K. 3 mocht gisteren pas voor de 2e keer dit seizoen aantreden voor een competitieduel. Dit moesten ze dan doen in Fijnaart tegen De Fendert 4. Het werd geen onverdeeld succes getuige de 8-0 nederlaag. Dit zorgt met de wedstrijd van vorige week dat het 3e op nul punten staat uit twee wedstrijden en een doelsaldo van 0 voor en 14 tegen !!

Nadat vorige week leider Christian van Vossen al winnaar werd van de 1e ‘L. Rozenwater Trofee’ werd deze dit weekend overgenomen door Martijn Padmos. Hij had namelijk vooraf aan de wedstrijd aangegeven een beetje last te hebben van zijn hamstring, maar dit mocht hem zeker niet beletten om te kunnen spelen. Echter de warming-up wees anders uit, want eenmaal in tenue begonnen aan de warming-up moest hij toch tot de conclusie komen dat voetballen er deze middag niet inzat. Vandaar zijn uitverkiezen tot ‘L. Rozenwater’.

Martijn gefeliciteerd (en hopelijk valt de blessure mee)!!