Tweede overwinning S.K.N.W.K. 1 is een feit; 0-2 tegen Zeeland Sport 1

Na de onverdiende nederlaag  tegen Patrijzen vorige week stond er weer een uitwedstrijd op het programma. Deze keer was in Vlissingen Zeeland Sport 1 de tegenstander. S.K.N.W.K. begon wat slapjes aan de wedstrijd en dat is tegen een ploeg met behendige spelers zeer gevaarlijk. Gelukkig bleven de blauw/zwarten overeind en begon het zelf langzamerhand beter te voetballen en kwamen er evenals vorige week weer tal van kansen

Eerst leek Jarno van Nieuwenhuize na een fout in de defensie bij Zeeland Sport te gaan scoren. Hij omspeelde de keeper, maar zijn inzet kon nog op de lijn worden gekeerd door een verdediger. Remco van den Berge schoot voorlangs na een prima actie door het centrum, dus nog geen treffers. Even later een prima actie van Robert Padmos die de bal terug legde op Machiel Schot, maar die schoot in kansrijke positie over.

Tussendoor was ook Zeeland Sport gevaarlijk, maar het vizier stond bij de Vlissingers niet op scherp. Eenmaal voorkwam de goed keepende Mike Bakker een doelpunt en ook verdwenen een paar inzetten meters naast en over het doel. zo werd de rust bereikt met een 0-0 stand.

De tweede helft aanvankelijk een sterker S.K.N.W.K. en dat resulteerde een kwartier na rust in de verdiende 0-1 voorsprong toen Remon de Jonge van heel dichtbij een hoekschop binnen kon koppen. Machiel Schot had op aangeven van Robert Padmos de 0-2 op zijn schoen, maar hij mikte van dichtbij op de keeper.

De thuisploeg ging steeds aanvallender spelen zonder echte grote kansen te krijgen. Een paar schoten van de naar binnen gekomen buitenspelers werden of naast geschoten of goed geblokt door de prima spelende S.K.N.W.K.-defensie.

Een minuut of 7 voor het einde viel de beslissing. Na een prachtige aanval via Remco v/d Berge en Robert Padmos werd Julian van Nieuwenhuize vrijgespeeld en die schoot zoals wel vaker dit seizoen de bal onberispelijk binnen 0-2.

Even later het eindsignaal van scheidsrechter Marinus de Boer en konden de armen bij de Nieuwerkerkers de lucht in. Een prima teamprestatie waarbij iedereen voor elkaar bleef knokken. En na de goede partij van vorige week werd nu dan wel gewonnen door de blauw/zwarten die steeds beter gaan spelen. En dat samen met een gezonde portie vechtlust kan het bijna niet anders of de punten moeten binnen gaan lopen.

’s Avonds kon de overwinning ook in de eigen kantine nog worden gevierd tijdens een geslaagde Western Party !! Volgende week eens kijken of tegen hoogvlieger De Noormannen het herstel door kan worden gezet.

1 reactie op "Tweede overwinning S.K.N.W.K. 1 is een feit; 0-2 tegen Zeeland Sport 1"

1. C Stoutjesdijk | 29-10-2017 at 11:25 |

Uitwedstrijd nummer zes tegen Zeelandsport werd door SKNWK met 2-0 gewonnen.De eerste helft werd niet gescoord.Maar een kwartier voor de rust was SKNWK steeds in de aanval.Kansen zat maar ze schoten over en naast.Ongeveer een kwartier in de tweede helft een corner voor SKNWK genomen door Robert Padmos en ingekopt door Remon de Jonge van dichtbij.Dat was dus 0-1.Steed kwamen er voorzetten over links van Stevan Vermeer.Als Stevan dat doet moeten er een paar voorwaartsen gelijk met hem meelopen,daardoor krijg je meer kansen om te scoren.Dan de laatste 5 minuten.Een pracht van een combinatie spel over drie spelers.De laatste was Julian van Nieuwenhuize.En zeker van de rand knalde hij de bal tegen de touwen dat was 0-2 en een stukje hogeschool voetbal.Volgende week Noormannen thuis.Met dezelfde inzet moet het mogelijk zijn die ook te verslaan.