Zwaar gehavend S.K.N.W.K. 1 lijkt eigenlijk al toe aan de winterstop

Onder frisse omstandigheden de volgende wedstrijd van S.K.N.W.K. 1. Deze keer uit bij Jong Ambon in Middelburg. Met een flink gehavend team (zonder de geblesseerden Mark Bleiji, Remco v/d Berge en de geschorsten René Verschoor en Stefan Vermeer) begon S.K.N.W.K. aan deze klus. In het begin van de wedstrijd was het veel balverlies van beide kanten en tot kansen kwamen beide ploegen nauwelijks.

Toch was het S.K.N.W.K. dat de eerste mogelijkheden kreeg. Dion de Jonge ging goed door over links, maar zijn bal bij de tweede paal werd jammerlijk gemist door Steven Padmos. Even later een hoekschop van Dion, Remon de Jonge kreeg van dichtbij de kans, omdat voor hem enkele spelers mistten, maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman. Jong Ambon kreeg tien minuten voor rust enkele kansen. Eerst na een foutieve terugspeelpass vanuit het middenveld waarbij de spits de bal naast de uitgelopen Mike Bakker schoot en even later redde Julian v an Nieuwenhuize uitstekend op de doellijn zodat een achterstand bij rust werd voorkomen.

In de tweede helft was het allemaal mager wat de enkele toeschouwers voorgeschoteld kregen, maar de thuisclub werd wel wat dreigender en rond het half uur werd een lange bal van achteruit niet goed ingeschat door Mike Bakker en kon een invaller die net in het veld stond over alles en iedereen de bal in het lege doel schieten, 1-0.

S.K.N.W.K. ging meer risico’s nemen om de gelijkmaker te forceren en dat leek een kwartier voor het einde succes te hebben. Een prima steekbal van Robert Padmos op Dion de Jonge die alleen voor de keeper de binnenkant van de paal raakte en in de rebound kreeg Jarno van Nieuwenhuize de kans om alsnog te scoren, maar die kon de bal ook niet in het doel krijgen. Tja, dan wordt het een moeilijk verhaal als je deze kansen mist.

Een hoekschop daarna werd knap door Remon de Jonge ingekopt, maar werd per ongeluk gekeerd door een verdediger. Jong ambon kreeg in de slotfase nog enkele mogelijkheden in de counter om de wedstrijd te beslissen, maar Mike Bakker, die overigens op dat ene fatale moment prima keepte, redde tot twee keer toe.

Eindstand 1-0 waarin een gelijkspel de juiste verhoudingen had weergegeven in een sportieve wedstrijd. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen het sterke Luctor Heinkenszand.

2 reacties op "Zwaar gehavend S.K.N.W.K. 1 lijkt eigenlijk al toe aan de winterstop"

1. Mr. Positive | 10-12-2017 at 21:54 |

lekker negatief blijven doen!
    Hoe kan je negatieviteit omzetten in positiviteit met zulke rare reacties? Als je spelers af gaat kraken met onzin commentaar gaat dat vaak niet beter maar slechter. Kan het bestuur hier niks aan doen? Slaat gewoon nergens op

2. C Stoutjesdijk | 10-12-2017 at 11:54 |

Alweer verloren en ze kregen toch meerdere kansen,door Steven Padmos,Jarno van Nieuwenhuize,Dion de Jonge en misschien nog meer.Dat ligt echt niet aan die geschorste spelers.Als je dus opgelegde kansen gaat missen,dan staan je benen niet goed.Er is tot nu toe geen enkele speler die de kar kan trekken.Of het moet Remco v/d Berge wezen.Maar hij is zwaar geblesseerd ja toch.Heeft hij terapie.Er is geen aardigheid meer aan voor de supporters.Er moet iets gebeuren.Misschien moet de trainer eens een keer in de lesboeken kijken,die hij ongetwijfelt nog heeft.Volgende week een hele sterke tegenstander Luctor Heinkenszand.Ze winnen alles wat zwak is.Nu we zullen zien.