Ook Onderling Futsal Toernooi S.K.N.W.K. heeft gelijk last van winterse transferwindow

Met het begin van het nieuwe jaar 2018 is ook de transferwindow in het voetbal gestart. Gedurende deze eerste maand van het jaar kunnen spelers weer worden getransfereerd. Ook de diverse teams uit de Premjer-Liga bij het Onderling Futsal Toernooi hebben op deze eerste dag gelijk te maken met het verkassen van diverse spelers.

Zo moeten Anzhi Makhachkala, FK Krasnodar, FK Rostov en Zenit St. Petersburg respectievelijk Dirk-Jan Hoek, Aron Schott, Jeffrey Hart en Jos van Spier van de hand doen. Zij vertrekken overigens naar ploegen die niet deelnemen aan het prestigieuze toernooi a.s. vrijdag in Laco Sportcentrum te Zierikzee. Zodoende zul je deze namen niet meer tegenkomen bij de diverse selecties.

Overigens heeft Zenit St. Petersburg hun selectie nog wel weten aan te vullen met een transfervrije speler. Leendert van Heukelom zat al een tijdje zonder club en komt daarom nu over naar de club uit Sint Petersburg om de selectie te versterken. Hierdoor hebben ook zij weer een volwaardige selectie.

Door deze winterse transfers blijven alle selecties gelukkig op volle sterkte en hebben alle 6 de teams nog steeds minimaal 7 spelers (er wordt gespeeld met 5). A.s. vrijdag, 5 januari 2018, is de aftrap van de eerste wedstrijd. Om 22:00 uur zal bekend zijn welk team dit jaar het sterkst blijkt te zijn.

De nieuwe teamindeling is als volgt:

Futsal SKNWK 2018 Teamindeling en Wedstrijden_versie 2