Geslaagd Onderling Futsal Toernooi S.K.N.W.K.

Evenals vorig jaar werd het Onderling Zaalvoetbal Toernooi van S.K.N.W.K. voor de seniorenleden en S.K.N.W.K. JO17-1 weer op een avond georganiseerd. Was het vorig jaar op donderdag, deze keer was gekozen voor de vrijdagavond.

Met in eerste instantie ruim 45 aanmeldingen (er waren helaas deze keer wel heel wat afvallers (11 man…..)) was er toch nog wel voldoende animo. Er was zelfs ’s middags nog een spontane aanmelding !! Met 6 teams werd de strijd aangegaan tijdens een 3 uur durend zaalvoetbaltoernooitje.

Zelfs op de tribunes was het met uiteindelijk zo’n 30 toeschouwers nog gezellig druk.

Het was een zeer sportief en spannend toernooi. Bij het aanbreken van het allerlaatste duel was nog steeds niet bekend wie de winnaar zou zijn !! Uiteindelijk werd het toernooitje gewonnen door Spartak Moskou.

Na het laatste fluitsignaal en een warme douche was het ook aan de bar nog een tijdje heel gezellig !!

Dank aan organisator Martijn Neele. Verder een dankwoordje aan de scheidsrechters Toon en Remco v/d Berge, Emiel Kuijten en Carlo v/d Maas. Ook aan tijdwaarnemer en scorebordjournalist Gert-Jan ter Riet. En tot slot aan Steven Neele voor het verzorgen van de prachtige schema’s.

Tot slot nog een dankwoordje aan de deelnemers die er met zijn allen voor zorgden dat het een zeer geslaagd toernooi was !!