S.K.N.W.K. 1 verliest oefenduel tegen Stellendam 1 met 4-1

Met nog een week voor de boeg voor de competitiestart speelde S.K.N.W.K. 1 vandaag een oefenwedstrijd. In Stellendam was het 1e elftal van de plaatselijke v.v. de tegenstander van de blauw/zwarten. Met een grote groep wintersporters en nog wat andere afwezigen was het een hele puzzel voor trainer/coach Perry Snoep. Gelukkig waren spelers van 2e en van de JO17 niet te beroerd om mee te gaan en kon er dus toch gewoon worden gespeeld.

Op een zwaar en hobbelig veld was van goed voetbal geen sprake. De thuisploeg kwam via een gelukkig doelpunt, de speler kreeg de bal in de kluts mee, op een 1-0 voorsprong. De beste aanval van de blauw/zwarten was ook gelijk raak. Het was echt in de allerlaatste minuut van de 1e helft toen aanvoerder Julian van Nieuwenhuize goed doorging over rechts. Hij gaf de bal voor en spits Toby de Bruine nam de bal in één keer op de pantoffel en schoot snoeihard raak in de verre hoek, 1-1. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft kon S.K.N.W.K. niet veel potten meer breken. Nadat Stellendam op 2-1 was gekomen, kreeg Karl Hanse de mogelijkheid op de 2-2, maar hij strandde op de doelman. Uit een schitterende vrije trap kwam de thuisploeg ook nog op 3-1. Uiteindelijk werd het zelfs 4-1, maar dat was een beetje geflatteerd.

A.s. dinsdag is de selectie weer wat completer en wacht in Bruinisse een oefenwedstrijd tegen Bruse Boys 2. Aftrap is om 20:00 uur. Donderdag nog de laatste training en dan wordt volgende week zaterdag, 27 januari 2018, de competitie hervat met een uitduel tegen Nieuwland 1.