Sportpark ‘Het Springer’ van S.K.N.W.K. voor aankomend weekend weer omgetoverd tot ‘Ally Pally’

Aankomende week staat bij S.K.N.W.K. in het teken van darten. I.v.m. carnaval zijn alle S.K.N.W.K.-teams vrij, omdat de K.N.V.B. geen programma heeft gepland (alleen S.K.N.W.K. JO13-1 speelt zaterdag om 10:00 uur een oefenwedstrijd). De ideale mogelijkheid voor de blauw/zwarten om weer het jaarlijkse darttoernooi ‘Het Springer Open 2018’ te organiseren. Deze keer al weer voor de 16e keer !! Het wordt gehouden op zaterdagmiddag, 10 februari 2018. Het toernooi start al om 13:00 uur !!, vanaf 12:30 uur is de kantine geopend.

Evenals vorige vier jaar is er op vrijdagavond, 9 februari 2018, ook weer een jeugddarttoernooi in de kantine. Dit begint om 19:00 uur.

Omdat afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd van S.K.N.W.K. 1 was afgelast, was dit gelijk een goede gelegenheid om de kantine al weer helemaal in gereedheid te brengen voor het darten. Zo geschiedde. Zodoende kon er ook al gelijk wat geoefend worden onder het genot van een hapje en een drankje. Én aankomend weekend is sportpark ‘Het Springer’ weer voor twee dagen omgetoverd tot ‘Ally Pally’.