Dit weekend maar liefst drie winnaars van ‘L. Rozenwater Trofee’ bij S.K.N.W.K. 3

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2017-2018, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler/leider gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Gisteren, zaterdag 17 februari 2018, speelde S.K.N.W.K. 3 op eigen veld de wedstrijd tegen Tholense Boys 4. Deze keer maar liefst drie (!!) winnaars van de ‘L. Rozenwater Trofee’, namelijk Kristian Bouwman, Martijn Padmos en Emiel Pollemans. “Gisteren trad SKNWK 3 aan thuis tegen Tholense Boys 4, de rode lantaarndrager. Bij winst voor ‘Tholen’ zouden ze over ons heen gaan dus er moest gewonnen worden !! Kristian Bouwman die af en toe eens mee doet, moet wel heel graag iedere x het lulletje willen winnen… Hij was in de 1ste helft best in vorm alleen eindigde die vorm altijd in de 16meter. Kans op kans, maar hij kreeg de bal er niet in. Kristian had koers gezet voor het lulletje… echter na 25 min. spelen dacht Martijn Padmos daar anders over… De beste jongen dacht ach die arme Kristian, ik pak dat lulletje wel voor hem. Wat een teamgevoel… Martijn had een avondje Biet achter de rug en besloot om dat na een minuut of 25 het maar even in de bosjes achter te laten. Kanshebber nummer 2 voor het lulletje was geboren.

Maar dan hebben we altijd ‘opa van het derde’ nog die dacht ja ho even zo makkelijk krijgen jullie het lulletje niet. Bij een blessurebehandeling voor Emiel Pollemans in de 80ste min. zei Christian van Vossen nog tegen Emiel dit is een echte 0-0 wedstrijd waarop Emiel zei al gaan we nog een week door dit blijft 0-0…. Emiel wou eigenlijk stiekem toch wel graag scoren en besloot om de voorzet van Tholen dan maar achter zijn eigen keeper te schieten zo dat e(d)p toch nog scoorde”.

Voor de leider van derde was het een onmogelijke opgave om er 1 te kiezen na deze middag dus vandaar alle drie ‘de lul’, gefeliciteerd !!

Twee van de drie ‘Lulletje Rozenwater’ in actie. Kristian Bouwman aan de bal (scoort niet 😉 ) en aanvoerder Emiel Pollemans (nummer 4). Het andere ‘lulletje’ zit inmiddels op de bank 😉