Uitnodigingen Algemene Ledenvergadering verstuurd per mail

A.s. vrijdag, 16 maart 2018, is in onze kantine de Algemene Ledenvergadering. Aanvang hiervan is 19:30 uur. Als het goed is hebben alle leden hiervoor inmiddels per mail een uitnodiging ontvangen. Leden die vóór de vergadering het jaarverslag willen inzien of de financiële stukken kunnen die aanvragen via penningmeester@sknwk.nl.

Indien u de uitnodiging nog niet ontvangen hebt, kunt u dit ook melden via penningmeester@sknwk.nl. Uiteraard hopen we een ieder te verwelkomen tijdens de Algemene Ledenvergadering !!

1 reactie op "Uitnodigingen Algemene Ledenvergadering verstuurd per mail"

  1. De persoonlijke uitnodiging is wel erg kort voor de algemene ledenvergadering (minder dan 48 uur) verzonden, en dat is uiterst slecht geregeld. Dit vind ik minachting naar de leden (in ieder geval vind ik het niet passen) en denk ook dat hierdoor de algemene ledenvergadering verplaatst moet worden naar een latere datum en met ruim-tijdige uitnodiging. Indien je het jaarverslag wil inzien met de financiële jaarstukken kun je die nu pas opvragen op iets meer dan 24 uur voor de AV. En dat staat niet in de persoonlijke uitnodiging, maar kun je lezen op de site van SKNWK. Dit is de reden dat ik niet aanwezig zal zijn op de AV

Reacties gesloten.