SKNWK sinds lange tijd nagenoeg compleet

Op Remco van den Berge na is SKNWK compleet voor het treffen met Zeeland Sport. Het is lang geleden dat coach Perry Snoep keuzes had; verdediger Remon de Jonge is nog wel een twijfelgeval.

Twijfelachtig is mogelijk het doorgaan van de wedstrijden omdat er slecht weer (lees: regen en sneeuw) wordt voorspeld. IJs en weder dienende speelt mede-vierdeklasser WIK’57 ontvangt zaterdag 17 maart op sportpark de Vospit Domburg. Pim Boot (vakantie) en Jeffrey van Kooten (werk) ontbreken in de selectie van Jos Wesdorp. Bij FC De Westhoek (tegen De Noormannen) zijn de twee keepers nog nie inzetbaar en heeft Joean Hosiyar een bovenbeenblessure.

Een stapje hoger treft ZSC’62, nog immer rode lantaarndrager, in Willemstad Kogelvangers en doet dat zonder Mike de Voogd (geschorst), Lennart Padmos en Justin Vaane (beiden vakantie). Duiveland, ook uitkomend in de derde klasse A, speelt uit bij Tholense Boys. De Oosterlanders zijn nog behoorlijk gehavend: geblesseerd zijn Leen IJzelenberg, Jan Looij, Ronald Zwager en Marcel Zwager, op vakantie Chris en Remco Koremans.

Tweedeklasser MZC’11, spelend bij laagvlieger Terneuzense Boys, mist Dennis Dekker vanwege een blessure. Martijn van Grunsven, die afgelopen week tegen De Meeuwen geblesseerd uitviel, is nog een vraagteken. De hoogst spelende formatie van Schouwen-Duiveland, Bruse Boys, ontvangt op sportpark Volharding Nieuw-Lekkerland. Wintersporters Tim von Unen en Koen van den Berge ontbreken, evenals de herstellende Domenique van den Berge (knie) en Mark Bijdevaate (lies).