Gastenboek

Schrijf een reactie in ons Gastenboek. Houd het netjes !!

7 reacties op "Gastenboek"

 1. Vandaag de 3e topper van het seizoen 2017-2018. De wedstrijd Ajax-PSV. Ruststand een turenhoutje 0-0 en de eindstand is zelfs 3-0 geworden. 19 deelnemers hadden de ruststand juist, maar daarvan wist niemand de eindstand te voorspellen. Wel zijn er 2 winnaars die de eindstand juist hadden namelijk Inge Schiettekatte en Erwin Pouwelse. Beiden kunnen hun gewonnen geld op korte termijn tegemoet zien.

 2. Gisteren sinds hele lange tijd weer een Reservegetal van de Lotto (is namelijk sinds kort weer terug in het spel). Met dank aan CEDE was de lijst dan toch vol.

  Reservegetal van zaterdag 18 november is 15

  Winnaar Martijn N 🙂

 3. De poule bij de wedstrijd Feyenoord-Ajax (rust 0-0 en eindstand 1-4) is er niet uitgegaan. Dus 66 deelnemers hebben deze uitslag niet goed kunnen voorspellen. Nu blijft de “pot” staan tot de volgende wedstrijd Ajax-PSV op 10 december 2017. Deelnemers van de lijst kunnen dan meespelen voor € 1,00 per voorspelling. Andere deelnemers moeten dan € 3,00 inleggen. De lijst is vanaf heden in te vullen bij CEDE.

 4. Gisteren sinds zeer lange tijd weer eens ‘bonusgetal’. Deze keer was het getal 22.

  Winnaar was Nick Bouwman !!

  Gefeliciteerd !!

 5. Vandaag de 1e topper van het seizoen 2017-2018 in de eredivisie. Wedstrijd PSV – Feyenoord rust 1-0 en eindstand 1-0. 2 deelnemers hebben de toto gewonnen (dus hadden zowel de rust- en eindstand juist). De winnaars zijn Jos van Spier en Harald Kesteloo. Ieder heeft €32 gewonnen. Jos en Harald gefeliciteerd met jullie prijs.

 6. Indeling 2017-2018: Colijnsplaat, Noormannen, Domburg, Luctor, Hoedekenskerke, Jong Ambon, MZVC, Nieuwland, Patrijzen, Westhoek, Sknwk, Veere, Wik en Zeelandsport.

 7. Toch altijd leuk om zulke positieve berichtjes te lezen, Philip v/d Male 🙂

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*