Zeer gezellige en geslaagde 17e editie van het darttoernooi van S.K.N.W.K. ‘Het Springer Open’

Dit weekend stond bij de blauw/zwarten in het teken van darten. Gisterenavond was er voor onze jeugd een jeugddarttoernooi. Vandaag, zaterdag 2 maart 2019, stond al weer de 17e editie van hét darttoernooi bij S.K.N.W.K. op het programma, Het Springer Open 2019. Met maar liefst 20 koppels een record aantal deelnemers Iets na 13:00 uur werden de eerste pijlen gegooid. Rond 17:45 uur  was pas bekend wie zich de winnaars mochten noemen van deze editie. Dit waren uiteindelijk De Dikke en de Dunne (Chistian van Vossen en Kevin Schiettekatte). Zij versloegen in een spannende finale Three Little Darts (Nick Bouwman en Ruben Willeboordse). Overigens was het nivo hoger dan voorgaande jaren. Dat verklaart ook gelijk dat ruim een uur eerder dan ‘normaal’ de winnaars bekend waren.

We kijken weer terug op een super gezellige en geslaagde editie. Uiteraard doet iedereen eigenlijk mee met de Olympische gedachte (meedoen is belangrijker dan winnen), maar als de strijd eenmaal wordt aangegaan, wordt deze gedachten vaak eventjes uitgeschakeld. Zo krijg je leuke spannende potjes darts, ontlading en soms flinke teleurstelling.

In 5 poules van 4 koppels gingen de nummers één van elke poule door naar de kwartfinales. Dit aangevuld met de drie beste nummers 2. In de poulefase diverse spannende potjes waarbij zelfs de laatste wedstrijd nog doorslaggevend kon zijn.

Zodoende weer een prachtige middagje darts bij S.K.N.W.K. Dank vanaf deze plaats aan organisator Martijn Neele. Uiteraard ook aan de mensen achter de bar die alle deelnemers en publiek verzorgden van ‘een natje’ en ‘een droogje’. En aan de mensen die hebben geholpen met het opbouwen en ook weer afbreken en opruimen. En tot slot uiteraard een woord van dank aan alle deelnemers en andere aanwezigen in onze kantine. We hebben met z’n allen weer voor een gezellig evenement gezorgd.

Uiteraard staat nu al vast dat ook in 2020 weer een nieuwe editie van ‘Het Springer Open’ zal worden georganiseerd !!

Bekijk de andere foto’s van Het Springer Open 2019 elders op deze site in Het Fotoboek !!