WIK 2 moet in SKNWK 3 zijn meerdere erkennen

Op een zonovergoten voetbalveld in Nieuwerkerk de inhaalwedstrijd spelen tegen SKNWK 3.Als snel na het eerste fluitsignaal gaat het mis, SKNWK loopt door de verdediging heen en maakt de 1-0. Na diverse kansen voor beide teams, en enkele reddingen van beide keepers is het wederom Nieuwerkerk die scoort stand 2-0. Zo blijft het deze helft doorgaan en voor rust staat SKNWK voor met 4-0.

De tweede helft is voor Wik niet veel beter, veel druk van de tegenstander en veel kansen die niet worden verzilverd. Als SKNWK twee kansen in het niets zien verdwijnen gaat het volgende schot van hen via de voet van Patrick de Boekert er wel in en staan het 5-0. Uiteindelijk kan Jack vd Velde de eer redden met de 5-1. Maar de tegenstander straft dit even later af met de 6-1. Als beide teams geen kansen meer omzetten in doelpunten fluit de scheidsrechter af. Een wedstrijd om snel te vergeten! Volgende week wordt er in het eigenlijke vrije weekend gevoetbald tegen Duiveland 3 op het Oostersportpark in Oosterland.