S.K.N.W.K. 1 en Rillandia 1 in evenwicht op sportpark ‘Het Springer’, 1 – 1

Vandaag tegen Rillandia 1 waartegen S.K.N.W.K. de laatste jaren moeilijk kan winnen. De omstandigheden waren eigenlijk dramatisch (storm en slecht veld) om van een mooie wedstrijd te gaan genieten. Dat het allemaal niet best zou worden was eigenlijk al snel zichtbaar. Veel balverlies van beide kanten en sporadisch mogelijkheden voor de goals. De voor deze wedstrijd opgeroepen Wilco de Valk (vanwege de vele absenties aan Nieuwerkerse-zijde) kreeg de mogelijkheid alleen voor de doelman maar die redde de gasten voor een achterstand.

S.K.N.W.K. probeerde het wel, maar kon eigenlijk niet meer gevaarlijk worden voor rust. De gasten ook niet al moest Kenneth Boogerd een bal van onder de lat weg tikken die gedragen werd door de wind. Toch kwam Rillandia 1 net voor rust op voorsprong. Een schot werd van 18 meter knap binnen geschoten, mede vanwege het feit dat de S.K.N.W.K.-verdediging achteruit liep in plaats van druk op de bal te geven. Ruststand 0-1.

In de tweede helft een aandringend S.K.N.W.K. dat eigenlijk alleen maar in de aanval was. Rillandia probeerde met vele overtredingen S.K.N.W.K. van het doel te houden, maar toch viel de verdiende gelijkmaker. Remco v/d Berge die vele aanslagen moest verwerken ging de zestien in en werd volgens de scheidsrechter getorpedeerd. Penalty !! Robert padmos benutte het buitenkansje en zette beide teams weer op gelijke stand, 1-1.

S.K.N.W.K. ging vol voor de winst, maar helaas lukte dit niet. Eerst kreeg Robert Padmos een kopkans en vijf minuten voor tijd zag Remon de Jonge zijn kopbal voor de lijn worden weggehaald. Zo eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel. Een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende en dus een terechte eindstand kende.

Volgende week op bezoek bij S.P.S. om revanche te nemen op de onverdiende 1-2 nederlaag in de thuiswedstrijd.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 en Rillandia 1 in evenwicht op sportpark ‘Het Springer’, 1 – 1"

1. Vanuit mijn reportagehokje kon ik de wedstrijd nog aadig volgen.Wat Remco v/d Berge
    betreft het volgende.Als hij iemand wil passeren moet hij dat veel ruimer doen.Dat korte gedoe met de bal dat is niks voor hem.Dan is hij het overzicht kwijt,dus ruimschoots iemand passeren en dan de bal overgeven.Zo bouw je een een tweetje op tot in het strafhokgebied.En juist daardoor kwam de strafschop uit voort in deze wedstrijd.En goed genomen door Robert Padmos 1-1.