Robert Padmos en Dion de Jonge na dit weekend op vier doelpunten

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 9 maart 2019, kwamen S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 in actie voor de competitie. Het werd een zeer matige middag met slechts één gelijkspel. Ook werden er maar twee doelpunten gescoord door de S.K.N.W.K.-teams.

S.K.N.W.K. 1 speelde met 1-1 gelijk in het thuisduel tegen Rillandia 1. Robert Padmos scoorde de gelijkmaker vanaf de strafschopstip. Zijn vierde doelpunt dit seizoen.

Het 2e moest haar meerdere erkennen in Zeelandia Middelburg 2. Op sportpark De Veerse Poort in Middelburg werd het uiteindelijk 4-1. Dion de Jonge zorgde voor de eretreffer. Net als voor Padmos was het voor Dion zijn 4e doelpunt van het seizoen.

Voor het zeer gedevalueerde S.K.N.W.K. 3 was er weinig eer te behalen. Het thuisduel tegen V.C.K. 4 eindigde in een 0-5 eindstand. Deze keer dus geen (doel)punten namens het 3e.

Koen Kraaijenbrink blijft de koploper op de topscorerslijst bij de senioren !! Hij maakte er al 17 (namens S.K.N.W.K. 2 en nu dus ook 3). Wilco de Valk (gisteren weer eens in de basis bij S.K.N.W.K. 1 !!) is met 12 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 de nummer 2. Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) maakte er al 9 en staat hiermee op de 3e plaats. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) staat met vijf treffers op een 4e plaats. Overigens samen met Martin Kiesenberg (S.K.N.W.K. 2) die dus ook 5x scoorde.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019