Storm houdt huis op de Zeeuwse velden: ballenvanger sneuvelt bij SKNWK, het scorebord bij de Boys

Bron: www.pzc.nl

VLISSINGEN – De wind hield zondag huis op de Zeeuwse sportvelden. De clubs hadden heel wat te stellen met de storm. Een omgewaaid scorebord, een gekantelde dug-out en heel veel late afgelastingen. Wat waaide er zondag allemaal voorbij?

De voetballers van RBC waren al in Philippine voor het duel met de plaatselijke derdeklasser, maar kort voor de aftrap werd alsnog besloten dat het onverantwoord was om te spelen. De scheidsrechter zag te veel gevaar in de harde windstoten. Die keuze werd door niemand betwist, zeker niet bij een aanblik van de bomen rond het veld.

VV Philippine@VVPhilippine

Bomen hebben het al begeven rondom het hoofdveld

See VV Philippine’s other Tweets

De voetballers van Sluiskil speelden een uitwedstrijd in de Wouwse Plantage. Toen één van de dug-outs was omgewaaid, werd ervoor gekozen om beide teams gebruik te laten maken van die ene overgebleven dug-out. Thuisploeg Rimboe won het treffen met 4-2.

Voetbalvereniging Sluiskil@VVSluiskil

We zijn begonnen met de wedstrijd tegen VV Rimboe. Vanwege het omwaaien van één van de dug-outs, zitten we gebroederlijk naast elkaar. @KNVBZuid1

See Voetbalvereniging Sluiskil’s other Tweets

Bij Goes werd ook gespeeld (2-1-zege op Blauw Geel’38), maar vooraf werden de reclameborden toch maar verhangen zodat ze niet richting het veld zouden klapperen.

Embedded video

PZC Sport@PZCSport

Voorafgaand aan het duel tussen @vvgoes en @blauwgeel38 worden de reclameborden omgedraaid vanwege de harde wind.

See PZC Sport’s other Tweets

Bij Terneuzense Boys werd het scorebord bij het hoofdveld ‘ontworteld’ (zie foto helemaal bovenaan). Ook andere Zeeuwse accommodaties hadden te kampen met problemen. De ballenvanger met reclameborden bij SKNWK begaf het bijvoorbeeld.

S.K.N.W.K.@SKNWK

Helaas ook stormschade op sportpark ‘Het Springer’ » S.K.N.W.K. Online https://www.sknwk.nl/100173/helaas-ook-stormschade-op-sportpark-het-springer/ 

Helaas ook stormschade op sportpark ‘Het Springer’ » S.K.N.W.K. Online

Helaas heeft de storm ook sportpark ‘Het Springer’ onder handen genomen. De ballenvangers met hieraan de sponsordoeken zijn door de harde wind omgewaaid. Deze week…

sknwk.nl

See S.K.N.W.K.’s other Tweets

In de hockeycompetitie was het vrouwenteam van Rapide al onderweg naar Delft toen de melding binnenkwam dat het duel tegen Scoop niet doorging. De Zeeuws-Vlaamse derdeklasser kon daardoor onverrichter zake huiswaarts. Datzelfde golf voor de diverse andere sportteams.

De Zeeuwse wielerploeg voor vrouwen Jos Feron Lady Force stond in de startblokken voor de Omloop van de Westhoek, een wedstrijd in België. Hetzelfde gold voor enkele Zeeuwse renners bij de Omloop van Rucphen. Maar beide hoefden vanwege de storm niet in actie te komen.

Bij al deze malheur willen we afsluiten met een glimlach. Hoewel het geen Zeeuwse wedstrijd betrof, willen we niemand onderstaande video onthouden.  Bij een wedstrijd in Tilburg tussen SC ‘t Zand tegen Woezik kon de keeper zichzelf inschieten…. Wat ons betreft de video van de dag!

Embedded video

BD Amateurvoetbal@BD_voetbal

Sc’t Zand-Woezik | 16. En weer gebeurt het! Wat geeft die keeper makkelijk corners weg haha stand 0-0

24 people are talking about this