Vrederust verkeert niet in grootse vorm, maar wint wel

ZATERDAG 4BVrederust is uit vorm, maar verspeelde geen punten tegen rode lantaarndrager Brouwershaven. VVC’68 won op bezoek bij Rillandia. Vosmeer richtte zijn pijlen alvast op de volgende wedstrijd en Stavenisse verloor op bezoek bij WIK‘57.

SPS – SKNWK afgelast
Vosmeer – DwO’15 0-4 (0-4). 0-1 Frank Oostdijk, 0-2 Nicky Vermeule, 0-3 Joel Danielse, 0-4 Jeroen Boer (pen.).
Vosmeer maakte geen kans tegen DwO‘15. ,,De wedstrijd tegen Brouwershaven volgende week is belangrijker”, gaf Vosmeer-trainer Frans Ceton aan, “Deze week heb ik wat jongens rust gegeven.”

Rillandia – VVC’68 1-4 (1-2). 0-1 Maikel Geers, 0-2 Stein Verbeek, 1-2 Robin van Bavel, 1-3 Daan Masseurs, 1-4 Bas Til e.d.

Ondanks een lastige wedstrijd wist VVC’68 te winnen. ,,De tweede helft speelden we goed, ondanks dat we wind tegen hadden”, reageerde Rien Luijsterburg tevreden.

WIK’57 – SC Stavenisse 2-1 (1-0). 1-0 Pim Boot, 1-1 Rudy Ridderhof, 2-1 Harmen van de Bok.

Beide teams wisten niet boven zichzelf uit te stijgen, waardoor het een matige wedstrijd was. ,,Het meest gelukkige team heeft gewonnen”, reageerde Jaap Knop.

Vrederust – Brouwershaven 3-2 (3-1). 0-1 Ian Mackay, 1-1 Chiel Knoet, 2-1 Dave Wils, 3-1 Knoet, 3-2 Lars Jonker.

Ondanks de overwinning was Vrederust-coach Eric van de Watering niet tevreden: ,,We zijn uit vorm, de kansen ronden we niet goed af, we hebben te weinig gescoord.”