Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 16 maart 2019

Gisteren, zaterdag 16 maart 2019, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 16 maart middels wat foto’s:

De ochtend begon al vroeg, want om 06:30 uur stond op de voetbal.nl-app al de eerste afgelasting. Dit was D.B.G.C. JO12-2 – S.K.N.W.K. JO12-1

Gelukkig kon dit nog net op tijd worden gecommuniceerd met JO12-1, immers zij moesten al rond 07:30 uur (!!) vertrekken, omdat hun wedstrijd al om 08:30 uur stond te beginnen te Oude Tonge

Rond 08:30 uur was ook bekend dat alle thuiswedstrijden op ‘Het Springer’ waren afgelast

Om 11:00 uur werden de velden op Poortvliet gekeurd en was de conclusie dat ook S.P.S. 1 – S.K.N.W.K. 1 niet door kon gaan

Sinds gisteren kun je je aanmelden voor een busreis naar de Nacht van Oranje in Ahoy op vrijdag 26 april a.s.

Dus werd het trainen voor de eerste selectie om 12:30 uur

Mocht Ronaldo willen, spelen in dit prachtige shirt 😉

Panty’s aan 😉

Er werden partijtjes gespeeld van 8 minuten

De verliezende partij mocht lekker sprinten

Er was tevens een cursus ‘slik-happen’ voor gevorderden (1)

Er was tevens een cursus ‘slik-happen’ voor gevorderden (2)

Er was tevens een cursus ‘slik-happen’ voor gevorderden (3)

Er was tevens een cursus ‘slik-happen’ voor gevorderden (4)

Met een zeer terechte winnaar, Kevin Slikkekatte !!

En na 1,5 uur heerlijk te hebben getraind, was het tijd voor een douche en nog wat drinken in de kantine

Inmiddels was S.K.N.W.K. 3 aangekomen in Colijnsplaat

Immers hun wedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys 3 ging wel door

Gelukkig waren er twee kleedkamers beschikbaar…..

Best handig met zo’n ‘brede’ selectie

In de eerste helft konden de blauw/zwarten het nog best bijbenen, ruststand was 2-1

Deed hij een keer in warming-up in de rust om in de 2e helft in te vallen, had hij de kortste invalbeurt ooit (ca. 5 min.). Sterkte met je knie Lennard !!

In de 2e helft bleek ‘Colijn’ toch echt te sterk voor S.K.N.W.K. 3. Eindstand 4-1

Ze hadden toch nog wat gele en groene verf over…….